Діти голлівудських зірок, які можуть замінити своїх популярних батьків

Діти голлівудських зірок, які можуть замінити своїх популярних батьків

Батьки мріють, щоб їх діти були на них схожі. Зірки – не виключення!

Поделиться:

Батьки мріють, щоб їх діти були на них схожі. Зірки – не виключення! Чи зможуть діти відомих та знаменитих зробити таку ж визначну кар'єру?

ДЖЕЙДН СМІТ
Вілл Сміт та його син Джейдн схожі немов дві краплі води. До того ж, вони обидва актори. Джейдену лише 16, а він уже зірка. І у кіно його, звісно, привів тато Вілл. Вони разом взяли участь у фільмі "В пошуках щастя". За роль маленького хлопчика Крістофера Джейдн отримав премію MTV, коли йому не було ще восьми.

ЛІВ МУР
Після того, як Джуліана Мур народила донечку Лів, ніхто не сумнівався: такий красивий колір волосся акторки – натуральний. Ще с перших років було видно, що виросте донечка копією мами. Зараз Лів 13 років, вона навчається у школі та часто з'являється на червоній доріжці разом із батьками.

КАЙЯ КРОУФОРД
Ще одна мамина копія – донечка Сінді Кроуфорд. Кайя у всьому схожа на маму: карі очі, золотаве волосся та високий зріст. А ось мушку, яка прославила її маму, вона, на жаль, не успадкувала. Та це не завадило їй у десять років стати обличчям дитячої лінії Versace. Зараз їй 13, і за неї вже б'ються кращі модельєри світу.

Подробиці дивіться у спеціальному сюжеті "Сніданку з "1+1"