Діти-переселенці побували на телеканалі "1+1" та зустрілися з ведучими

Діти-переселенці побували на телеканалі "1+1" та зустрілися з ведучими

Марічка Падалко, Анатолій Анатоліч та Людмила Барбір провели екскурсію для маленьких переселенців

Поделиться:

Марічка Падалко, Анатолій Анатоліч та Людмила Барбір провели екскурсію для маленьких переселенців із Криму та Східної України по приміщенню студії "1+1" та  залаштунків. Малеча побувала у ньюз-румах "ТСН" та "Сніданку з 1+1", у монтажних кімнатах. А у студії прямих ефірів дітей особисто зустрічали Марічка Падалко, ведуча "ТСН.Ранок" та Анатолій Анатоліч з Людмилою Барбір, ведучі Сніданку з 1+1. Вони показали допитливим дітлахам, як влаштоване телебачення зсередини, як відбувається їхня робота, хто їм допомагає.

Канал "1+1" запросив на екскурсію дітей, які наразі живуть в одному із гуртожитків у Ворзелі, що під Києвом. Група із 15 школярів провела на каналі весь ранок.

Мета екскурсії – дати дітям заряд позитивних емоцій, як пояснили ведучі. Адже ці діти живуть у стресі – батьки їх відвезли далеко від дому, і як буде далі складатися їх побут, навчання, життя родини - точно ще не відомо

Телеведучі "1+1" одразу помітили, що більшість дітлахів сумні, тому відразу почали налагоджувати контакт, намагалися привернути увагу кожного гостя.

Марічка Падалко, наприклад, вчила 11-річну Вероніку із Краматорська, розповідати новини. Дівчинка з радістю спробувала себе в ролі телеведучої, стала біля спеціальної стійки "ТСН", старалася "працювати" на камеру, бачила себе на екрані та дуже хвилююче прочитала про події на Сході.  Марічка Падалко сказала: "Якщо можна знайти взагалі щось добре у цій ситуації, яка склалася на Півдні та Сході, то це те, що вперше багато дітей з родинами виїхали за межі своєї області, містечок, побували, наприклад, в столиці – у Києві. І вони побачили і дізналися, як живуть їх співвітчизники. Діти з родин переселенців пережили сильний стресс, але їх дитяча психіка, на щастя, швидко відновлюється, тож за сприятливих умов, за турботи, за доброго ставлення, з допомогою психологів, у них все має бути добре! Треба нам всім лікувати цих людей, ці сім'ї любов'ю, увагою". 

Наприкінці екскурсії дітлахи сфотографувалися з телезірками, і одразу на місці отримали роздруковані фото на згадку.