Для втілення мрії усього життя Комарову бракує 40 тисяч доларів і фізичної підготовки

Для втілення мрії усього життя Комарову бракує 40 тисяч доларів і фізичної підготовки

Комаров пообіцяв самому собі, що рано чи пізно підкорить Еверест.

Поделиться:

Ведучий "Світу навиворіт" Дмитро Комаров подорожує далекими країнами, знайомиться з аборигенами, розповідає про традиції чужоземців і знайомить глядачів з їхніми унікальними ритуалами. Без сумніву, мандрівник бачив немало, але не збирається спинятися на досягнутому. Так, свого часу ведучий пообіцяв собі, що рано чи пізно підкорить Еверест.

"У моєму багажі є Ельбрус (до вершини я так і не дійшов), Кіліманджаро , Монблан. А гора Еверест – поки недосяжна, але я обов'язково спробую піднятися. Ціна питання, як мінімум, 40 тисяч доларів. Якби у мене були такі гроші, я б, не вагаючись, витратив", - запевнив Дмитро під час відеозустрічі на сайті "1+1"

Від найграндіознішої мрії життя Комарова віддаляє не тільки відсутність коштів на експедицію, а й брак часу на належну фізичну підготовку.

"Принаймні на кілька років треба кардинально змінити спосіб життя. Бігати ранками – недостатньо. Варто щодня робити цілий комплекс вправ, вирушатив тренувальні походи в гори, бодай кілька разів сходити на зимовий Ельбрус. А це ж смертельна пастка! У січні там -50 і снігу більше, ніж людський зріст", - сказав ведучий "Світу навиворіт" .

Цікаво, що бажання опинитися на вершині Евересту виникло в Комарова під час першої "зустрічі" з цією могутньою горою.

"Особливо я загорівся, коли на власні очі побачив Еверест. Він неймовірно глибоко захований у Гімалайському хребті. Я йшов два тижні пішки, дістався до висоти 5 550 м і тільки тоді він відкрився переді мною. Це було під час однієї із моїх самостійних поїздок. Після цього я зрозумів: моя мрія – Еверест", - поділився ведучий.

Дивіться новий випуск "Світу навиворіт" уже цієї неділі об 11.00 на "1+1".