Для зйомок новорічного мюзиклу "1+1 удома" збудували ціле місто!

Для зйомок новорічного мюзиклу "1+1 удома" збудували ціле місто!

"Квартал 95" для каналу 1+1 почав зйомки новорічного музичного фільму "1+1 удома". В основі мюзиклу лежить голлівудська комедія з Маколі Калкіним "Сам удома".

Поделиться:

"Квартал 95" для каналу 1+1 почав зйомки новорічного музичного фільму "1+1 удома". В основі мюзиклу лежить улюблена всіма голлівудська комедія з Маколі Калкіним "Сам удома". Тільки події у фільмі розгортатимуться не на Різдво, а в Новорічну ніч.

- Це не зовсім новорічний проект, це перша частина телевізійного музичного фільму "1+1 удома", яку покажуть на Новий рік, - розповідає художній керівник "Кварталу 95" Володимир Зеленський. - За сюжетом він схожий на фільм "Сам удома" з Маколі Калкіним, але в нашій історії головних героїв буде двоє – хлопчик і дівчинка, звідси і назва "1+1 удома". Всього буде два фільми по півтори години. Друга частина музичної історії вийде 8 березня. Сценарії вже готові, і зйомки двух частин відбудуться у найближчі місяці. "1+1 удома" - це суто український проект за участю українських ведучих та зірок.

Написанням сценарію займався авторський колектив "Кварталу", який раніше працював над телевізійними фільмами "Свати", "Байки Мітяя" та інші.

Головні дитячі ролі в мюзиклі виконують 9-річний Іван Шмаков, для якого "1+1 удома" - вже 14 картина у фільмографії, і 10-річна Ганна Поліщук, що знімалася в 5-му і 6-му сезонах "Сватів". Володимир Зеленський разом з акторами "Кварталу" зіграють у картині бандитів. А ролі позитивних персонажів дісталися ведучим каналу 1+1: Людмилі Барбір, Марині Леончук, Юрію Горбунову, Андрію Доманському, Руслану Сєнічкіну і Анатолію Анатолічу.

Спеціально для зйомок у павільйоні було збудоване ціле місто з будинками, центральною площею, магазинами та кафе.

- Ми хотіли побудувати затишне новорічне містечко в стилі старої Праги. Всього на створення міста у нас пішов 21 день, було задіяно 40-50 чоловік: декоратори, бутафори і будівельники, - розповідає головний художник-постановник проекту Вадим Шинкарьов. - Зрештою ми побудували близько 20 будинків, кафе, центральну площу, магазин. Зараз у процесі створення вагон "Хіндай" і ліс у сусідньому павільйоні. Можу сказати точно, що подібних за масштабом декорацій я у нас раніше не бачив!

"1+1 удома"

Формат: телевізійний музичний фільм

Автори ідеї: Володимир Зеленський, Андрій Яковлев, Сергій Шефір, Борис Шефір

Автори сценарію: Михайло Савін, Дмитро Козлов, Олександр Брагін, Дмитро Григоренко, Юрій Костюк

Режисер: Дмитро Малков

У ролях: ведучі каналу 1+1, актори "Кварталу 95", Потап і Настя, Ані Лорак, Тіна Кароль, Руслана, Олег Скрипка та ін.