Дмитро Борисов розповів, як лікується його товариш з проекту "Мільйонер. Життя спочатку"

Дмитро Борисов розповів, як лікується його товариш з проекту "Мільйонер. Життя спочатку"

Учасник проекту "Мільйонер. Життя спочатку" Дмитро Борисов розповів, як просувається процес медобстеження його товариша Олексія Лубенченка

Поделиться:

Учасник проекту "Мільйонер. Життя спочатку" Дмитро Борисов розповів, як просувається процес медобстеження, реабілітації та лікування його товариша Олексія Лубенченка.

"Перша частина - знімки, обстеження та реабілітація - пройшли нормально. Льошка пройшов курс у Криму, в Сакському спеціалізованому спинальному санаторії ім. академіка Н.Н.Бурденка. Вважається, що це один з кращих закладів для "колясочників" в Україні", - сказав Дмитро.

За словами Борисова, другий етап обстежень і лікування, у Києві, починається в кінці вересня за участю кращих фахівців медичного центру Бубновського і в інших клініках, куди таких пацієнтів без повного переліку необхідних знімків-діагнозів просто не приймають.

Нагадаємо, у соціальному проекті "Мільйонер. Життя спочатку" ресторатор влаштувався на роботу волонтером у соцслужбі. У його обов'язки входило навідувати літніх людей та інвалідів, допомагати їм у побуті. Саме тоді Дмитро познайомився з Олексієм, а після проекту вирішив йому допомогти.

Фото з перебування у Саках Олексій Лубенченко виставив на своїй сторінці у соцмережі.