Дмитро Комаров провів моторошний день в оточенні ляльок-зомбі (ФОТО)

Світ навиворіт. Україна
Дмитро Комаров провів моторошний день в оточенні ляльок-зомбі (ФОТО)

Мандрівник-екстремал Дмитро Комаров провів день на Острові ляльок в Мексиці. 

Поделиться:

Мандрівник-екстремал Дмитро Комаров провів день на Острові ляльок в Мексиці. Це місце називають одним з найжахливіших на планеті, і людям зі слабкими нервами до нього краще навіть не наближатися. Що привело сюди Дмитра, дивіться у новій серії тревел-шоу "Світ навиворіт" на каналі "1+1" у неділю 19 квітня. Початок – об 11:00.

Острів ляльок створив мексиканський відлюдник. Рятуючись від духу потонулої дівчинки, він населив ліс старими ляльками, схожими на зомбі. Тисячі страшних пластикових тіл висять на деревах і підстерігають в закутках.

"Таке відчуття, що тут за кожним твоїм кроком спостерігають сотні порожніх очниць", – зізнався Дмитро.

До речі, ще один репортаж випуску – з найнебезпечнішого району мексиканської столиці, де заправляють наркобарони і злочинці. Саме тут знаходиться храм, в якому віруючі поклоняються скелету в яскравому одязі – Святій Смерті. Віруючих в Санта Муерте називають шанувальниками диявола і сатаністами, а їхню релігію чорною магією. Іноземцям радять обходити цей район десятою дорогою. Але команда "Світу навиворіт" побувала в таємничому храмі і побачила те, у що українцям складно повірити.

Нагадаємо, новий шостий сезон тревел-шоу "Світ навиворіт" присвячений відразу двом країнам Латинської Америки – Мексиці та Кубі. Подорож до них стала найбільш небезпечною за всю історію проекту.

"Світ навиворіт" – тревел-шоу про країни, в які не прийнято їздити з туристичними путівками. Знімальна група проекту – всього дві людини: мандрівник-екстремал Дмитро Комаров та оператор Олександр Дмитрієв.

ФОТО: ДМИТРО КОМАРОВ

Новости по теме