Дмитро Комаров розповів, кого з друзів вважає справжнім героєм

Дмитро Комаров розповів, кого з друзів вважає справжнім героєм

Телевізійна Служба Новин презентувала другу книгу. 

Поделиться:

На презентації книги та мультимедійного спецпроекту "Війна очима ТСН", що відбулася у Національному музеї Тараса Шевченка, зібралися громадські діячі, політики, бійці АТО, волонтери та журналісти.

Попри глибоке та гостре переживання тяжких для країни часів, репортери не зраджують журналістським стандартам і намагаються залишатися об'єктивними у висвітленні подій на Сході України. Серед таких - кореспондент "ТСН" Андрій Цаплієнко, який став ведучим заходу. Підтримати колегу та друга прийшов Дмитро Комаров.

"У багатьох виникає питання - а чому саме зараз? Чи доречна книга "Війна очима ТСН", коли війна ще триває? Доречна. Якими б болючими не були емоції, зараз вони свіжі і реалістичні. Книги потрібно писати "по-гарячому", не відкладаючи на потім. Побачив, з'явилася думка, згадав подробиці - записав. Одразу ж. Потім притупляться емоції, забуваються деталі".

Ведучий "Світу навиворіт" пишається кореспондентами, які працювали над книгою.

"Цей той випадок, коли вираз "ризикуючи життям" не буде перебільшенням і спекуляцією. Військовий кореспондент - це окрема каста, обрані журналісти, найсміливіші й віддані своїй роботі. Наприклад, мій друг Андрій Цаплієнко - без перебільшення, найкращий військовий журналіст країни, справжній герой. Хочеться подякувати авторам книги за кожну строчку правди у книзі. Вони не просто написали книгу - вони чесно зафіксували події в історії. До речі, частина прибутку з продажу книги буде спрямована на купівлю обладнання для столичного військового шпиталю. Тому рекомендую кожному – придбайте. Зробіть добру справу. І добро обов'язково до вас повернеться".