Дмитро Комаров зізнався, як став батьком (ФОТО)

Дмитро Комаров зізнався, як став батьком (ФОТО)

Більшість вітчизняних зірок ретельно приховують особисте життя. 

Поделиться:

Більшість вітчизняних зірок ретельно приховують особисте життя. Для спецпроекту ТСН.ua знаменитості зробили виняток і познайомили своїх шанувальників зі своїми незірковими сестрами та братами.

Ведучому програми "Світ навиворіт" Дмитру Комарову, наприклад, пощастило двічі – у нього є і брат, і сестра. Ангеліна та Микола – двійнята. Вони молодші від свого зіркового брата на шість років.

"Я жартома кажу, що в шість років став батьком двох дітей. Але в кожному жарті є тільки частка жарту. Це був 89-й рік, дуже складний час, і коли батьки працювали – я повністю займався вихованням брата і сестри. Міняти пелюшки, годувати, укладати спати і розважати малечу я навчився ще в першому класі"

Ведучий зізнається, що брат і сестра ніколи не думали піти його шляхом, оскільки кожен із них успішний і займається власною улюбленою справою.

"Мій брат багато років займається розробкою комп'ютерних ігор. Зараз він – керівник у компанії, яка займається виробництвом ігор для американського ринку. Сестра – провідний стиліст в одному з київських салонів краси. Салон – модний, з сегменту преміум, тому я собі там стрижку дозволити не можу – сестра стриже мене вдома. Ще Ліна викладає в академії для перукарів, регулярно проводить майстер-класи та семінари", - хизується Дмитро.

Численні подорожі не заважають Дмитру підтримувати дуже міцні та дружні стосунки з братом та сестрою.

"Сьогодні різниця у віці вже практично не помітна. Лінка і Колька у свої 25 – дорослі, самодостатні, успішні люди. Я пишаюся своїми "малими". Ми зараз вже не спілкуємося в стилі "старший-молодший". Ми тепер не просто "кровні" родичі, не просто сім'я, а ще й друзі. Завжди допомагаємо один одному, радимося, ділимося. Дякую батькам, що вирішили стати багатодітними. Це було дуже правильне рішення", - впевнений ведучий.

Детальніше про невідомих родичів українських зірок читайте на сайті "ТСН".