Дмитро Комаров став найулюбленішим телеведучим України

Дмитро Комаров став найулюбленішим телеведучим України

Невтомний мандрівник отримав 27, 67% відсотків глядацьких уподобань

Поделиться:

Ведучий "Світу навиворіт" Дмитро Комаров став найулюбленішим телеведучим за результатами народного голосування на kp.ua. 
 
Так, невтомний мандрівник отримав 27, 67% відсотків глядацьких уподобань і очолив рейтинг зірок, із якими б українці хотіли би провести новорічне свято. 
 
Прихильники Комарова виявилися найактивнішим у підтримці свого фаворита, тож Дмитро одразу опинився з-поміж лідерів. Як і Володимир Зеленський, який посів друге місце з мізерною  різницею - менш, ніж три відсотки.
 

"Для мене Новий рік - особливе свято. Не можу сказати, що вірю, але намагаюся жити згідно з приказкою: як Новий рік зустрінеш, так його і проведеш. Як правило, на Новий рік я їду в якесь абсолютно нове та незнайоме мені місце. Як і в наших програмах, усе зазвичай виходить експромтом. Бували випадки, що питання "Куди їхати?" вирішувалося буквально за один день.

Читайте також: Замість олів'є та шампанського ведучого "Світ навиворіт" чекав екстрим

А років чотири тому, у 20-х числах грудня, я вирішив, що хочу зустріти Новий рік символічно - на висоті та в польоті. Я знайшов спеціальний переліт, щоб якраз з 31 грудня на 1 січня перебувати в повітрі. Вибір припав на Шрі-Ланку, у якій я на той момент ще не бував. І зустріч Нового року була дуже яскравою та незвичайною: "під бій курантів" абсолютно незнайомі одне одному люди почали відкорковувати шампанське в літаку, обніматися й вітати одне одного.

Раз на три-п'ять років я влаштовую незабутній Новий рік, не виїжджаючи з України, зі своєю сім'єю. Але бувало й так, що організовував рідним подорож у стилі "Світу навиворіт". Тож поки я не готовий відповісти, де опинюся цієї новорічної ночі. Це сюрприз і для мене самого. Мрію зустріти Новий рік на Північному полюсі, десантуючись з парашутом. Або в Антарктиді. Ще один варіант – гірське сходження. Обов'язково коли-небудь піднімуся на новорічний Ельбрус! Але це буде не зараз, бо робочий графік поки не дозволяє цього", - розговорився ведучий.

Перший випуск "Світ навиворіт. Болівія", який глядачі побачили в ефірі 1 вересня о 22.00 взяв долю 13% за аудиторією 18-54 (вся Україна) і став лідером слоту. В цілому, 7 сезон переглянули 15 млн глядачів за аудиторією 4+, вся Україна. Зараз в ефірі "1+1" "Світ навиворіт" йде у повторі щонеділі об 11.00.

Окрім  "кварталівця" і ведучого трепел-шоу, глядачі залюбки би відзначили новорічний вечір у компанії зірки "Сніданку з "1+1" Руслана Сенічкіна, а також Дмитра Карпачова, Ектора Хіменеса-Браво і інших чоловіків-телеведучих.
 
Нагадаємо, що серед жінок вітчизняного ТБ читачі "Комсомольської правди" висловили найпалкішу любов Ользі Фреймут. Саме з нею вони би мріяли відсвяткувати початок 2016-го року.
Новости по теме