До "Голосу країни" на 1+1 приєдналося ще 9 вокалістів

До "Голосу країни" на 1+1 приєдналося ще 9 вокалістів

Вчора, 29 січня, в ефірі каналу 1+1 пройшов четвертий епізод "вибору наосліп". Частка ефіру за цільовою аудиторією становила 19.5% (18-54, вся Україна).

Поделиться:

Вчора, 29 січня, в ефірі каналу 1+1 пройшов четвертий епізод "вибору наосліп". Частка ефіру за цільовою аудиторією становила 19.5% (18-54, вся Україна).

До команд зіркових тренерів долучилися 9 учасників. Олег Скрипка знову став лідером за кількістю обраних вокалистів. До його команди пройшли 3 конкурсанти; до команди Діани Арбєніної – один учасник та чоловічий дует; до команд Валерії та Олександра Пономарьова – по двоє.

Серед конкурсантів були нащадки співочих династій Яремчук та Гаврилюк. Дочку легендарного українського співака Назарія Яремчука Марію обрав Олександр Пономарьов. Під час її виступу всі чотири крісла зіркових тренерів розвернулися одночасно з невідомих причин. Таке на проекті було вперше.

Дочка відомого українського шансоньє – Даяна Гаврилюк не пройшла "сліпі прослуховування". Так само й ведучий "Сніданку з 1+1" Руслан Сенічкін.

Також вперше до проекту пройшов співочий дует. Михайла Бусіна та Юрія Гаюра обрали Діана Арбєніна та Олег Скрипка. За правилами шоу зіркові тренери мали право розділити дует, але хлопці попросили Діану взяти їх двох.

Усі чотири крісла розвернув до себе Дмитро Селянський. Його тембр, та незвичайне виконання "Baila Morena", вразили зіркових тренерів.
Голос Івана Березовського теж зацікавив всіх зіркових тренерів. Він виконував пісню "Ніч яка місячна". Іван, як і його дівчина, Тетяна Ширко, яка також пройшла "соіпі прослуховування" - обрали команду Валерії.

Попереду ще два епізоди "вибору наосліп", а в командах зіркових тренерів вже є 38 талантів.

Отже, цього разу до Валерії потрапили Іван Березовський та Тетяна Ширко. До команди Олександра Пономарьова – Марія Яремчук та Дарина Громова.
Команду Олега Скрипки поповнили Валентин Мантя, Сусана Карпенко та Назар Савко. Діана Арбєніна обрала Дмитра Селянського та дует Михайла Бусіна і Юрія Гаюра.