Дорофєєва та Дантес розпочали битву за дитину (ФОТО)

Дорофєєва та Дантес розпочали битву за дитину (ФОТО)

Стало відомо, хто стане наступними зірковими наставниками нового національного дитячого талант-шоу "Маленькі гіганти".

Поделиться:

Стало відомо, хто стане наступними зірковими наставниками нового національного дитячого талант-шоу "Маленькі гіганти", прем'єра якого відбудеться цієї осені на телеканалі "1+1". Це зіркова пара Володимир Дантес і Надя Дорофєєва. Вони стануть "коучами" двох із шести дитячих команд. І хоча про своїх дітей подружжя поки тільки мріє, для мільйонів юних шанувальників вони вже стали кумирами і прикладом для наслідування. Кожен з них може поділитися власним досвідом участі і перемог в різних проектах.

"Наші наставники - молоді, яскраві, харизматичні люди, що домоглися успіху у своїй справі. Під час зйомок, які стартували днями, маленькі учасники були просто заворожені відкритістю та емоційністю Наді. Вова - кумир молоді, але при цьому простий у спілкуванні. Він може донести дітям цінний досвід зрозумілими для них словами. Обидва - і Надя, і Вова - подолали безліч перешкод на шляху до своєї мрії, і можуть надихнути і підтримати учасників нашого проекту", - коментує вибір наставників продюсер проекту Володимир Завадюк.

На першому етапі проекту кожен з наставників збирає свою команду з талантів різних жанрів. Далі у функції "коучів" входить підтримка і мотивація своєї команди. Вони допомагатимуть підопічним у підготовці номерів, разом з ними переживати і боротися за перемогу.

"У проекті "Маленькі гіганти" головна мета для нас - зарядити наших талановитих дітей, підштовхнути на подальшу працю", - каже Надя Дорофєєва в інтерв'ю виданню TV-парк.

Незважаючи на те, що артисти недавно стали подружжям, в проекті вони будуть конкурувати і боротися за перемогу своєї команди і звання кращого дитячого наставника проекту.

"Ми прийшли до висновку, що змагаючись на проекті, нам все одно потрібно залишатися сім'єю. Ми обоє лідери по натурі, кожен з нас дуже не любить програвати. Але це робота, і вона не повинна роз'єднати нас", - розповідає Володимир Дантес.

"Навіть під час медового місяця ми обговорювали участь у "Маленьких гігантах". Говорили з Вовою про діток, сперечалися. "Битва за дитину" почалася вже тоді!" - доповнює Надя.

Дантес і Дорофєєва - двоє з шести зіркових наставників проекту "Маленькі гіганти". Крім них, з дитячими командами працюватимуть також телеведуча "1+1" Ольга Фреймут, актори театру і кіно Ірма Вітовська та Володимир Горянський. Ім'я шостого зіркового "коуча", а також трьох суддів поки тримається в таємниці. Кожна команда складатиметься з 4 учасників: вокалістів, танцюристів і талантів оригінального жанру. Учасниками "Маленьких гігантів" стали діти віком від 4 до 12 років. Переможцем проекту буде ціла команда.