Другий ефір "Голосу країни": Лазарєв грюкав кулаками по столу, а Вакарчук пішов з шоу

Другий ефір "Голосу країни":  Лазарєв грюкав кулаками по столу, а Вакарчук пішов з шоу

За підсумком другого ефіру "сліпих прослуховувань" у команді Тамари Гвердцителі 5 учасників. Така ж кількість вокалістів і в команді Сергія Лазарєва. В Ані Лорак - 8

Поделиться:

"Голос країни. Перезавантаження" набирає обертів і продовжує вражати глядачів неймовірними голосами. Кількість місць у командах зіркових тренерів обмежена. В другому випуску програми наставники стали ще більше прискіпливими до учасників, тому учасникам все важче конкурувати один з одним.

Відкрив другий день "сліпих прослуховувань" 19-річний Андрій Шамрай з піснею "Я болею тобой" відразу ж заручився успіхом чоловічої половини тренерів. До Андрія відразу повернулися два крісла – Святослава Вакарчука і Сергія Лазарєва.

Учасник підкорив членів журі ніжним і чуттєвим виконанням ліричної композиції. Тренери до останнього не могли зрозуміти, хто співає. Ані Лорак очікувала побачити дівчину. Святослав Вакарчук сказав, що по його шкірі від такого тембру бігали мурашки, а Сергій Лазарєв зізнався, що не пробачив би собі, якби не натиснув кнопку.

"Я прийшов на цей проект, щоб потрапити до однієї людини. Мені казали, що я схожий на Сергія Лазарєва", - сказав учасник, таким чином зробивши свій вибір.

Згодом Лазарєв поповнив свою команду ще двома прекрасними учасницями.

19-річна киянка Лідія Скорубська здивувала тренерів неймовірно сильним голосом. Між Сергієм Лазарєвим, Тамарою Гвердцителі та Ані Лорак відразу розгорнулася боротьба за яскраву вокалісту.

"Я перша відчула твій драйв і дійсно ця пісня одна з моїх улюблених. Ти абсолютна королева сцени", - переконувала її Ані Лорак.

А Сергій Лазарєв взагалі не міг підібрати потрібних слів.

"Ми будемо на одній хвилі з тобою. Є таке поняття – "фірмове звучання". Я це називаю прямо "м'ясо", – кричав він, переманюючи дівчину до себе. Коли Ліда, врешті-решт, вибрала Сергія, він просто нетямився від радощів. Він стрибав, співав, танцював і навіть спробував зробити сальто.

"Сергію, тебе ще й досі штирить!", – пожартував Вакарчук, спостерігаючи за Лазарєвим.

Третьою учасницею команди Лазарєва стала 28-річна Надія Хільська з Дніпропетровська. Сергій єдиний повернувся у відповідь на її "One night only" і був цьому дуже радий.

На три учасника більше стало і в команді Тамари Гвердцителі. Спочатку вона заманила в свою команду 18-річного красунчика Вагіфа Нагієва. До нього після розкішного виконання "Синяя вечность" повернулися всі чотири тренерські крісла.

"Ви не просто співали сьогодні. Я чула всю душу вашого народу", – зачаровано сказала Ані Лорак.

І навіть сам Вакарчук зізнався, що не навчив би цього юнака співати краще, ніж він вміє.

"Я не зможу навчити вас краще співати. Але думаю, що міг би допомогти вам співати так, щоб під час співу всі розуміли: ви віддаєте душу", - сказав він і помітно розчарувався, коли Вагіф пішов в іншу команду.

Зачарував своїм надзвичайним голосом Гвердцителі і 23-річний Михайло Мирка зі Львівщини. Чоловік вийшов на сцену у вишиванці, яку вишила для нього мама, і виконав пісню "Два кольори". Коли він заспівав на біс куплет із пісні "Очі дівочі", то ледь не звів з розуму всіх у залі. Ольга Фреймут навіть розплакалася, а інші тренери явно пошкодували, що не повернулися до Михайла.

23-річного Петра Савицького з Пітера Тамара Гвердцителі виборола у Сергія Лазарєва. Хлопець з красивою хрипотою виконав "Я тебя люблю" Миколи Носкова, тож тренери здивувалися, коли обернулись і побачили зовсім молодого чоловіка.

Справді урожайним день виявився для Ані Лорак. Співачка відібрала до своєї команди аж чотирьох вокалістів. Першою учасницею стала 24-річна Юлія Сіренко, яка ще в дитинстві зачарувала публіку на концерті Назарія Яремчука – співак покликав дівчинку до себе на сцену. Сергій Лазарєв, який разом з Лорак повернувся до учасниці, зізнався, що знову закохався. Він вискочив на крісло і натиснув на червону кнопку ногою і стукав кулаками по столу, вигукуючи "моя команда!". І навіть коли зрозумів, що Юля обрала Кароліну, відмовлявся відпускати співачку.

"Родзинкою" команди Ані Лорак стала 21-річна Олександра Зарицька. Ця харків'янка, зовні схожа на відому британську співачку Адель, просто запалила публіку. Лорак з перших секунд танцювала в кріслі і насолоджувалася її виступом.

"Ти мене запалила. Спасибі тобі за твій голос, за твою енергію і за твою чарівність. Ти неймовірно приємна людина. Така позитивна дівчина. Ця посмішка, ця шапочка і ця рожева помада…", - не могла заспокоїтися вона.

Доповнили команду Лорак і два чоловічі тембри. 27-річний Владислав Воловиков з Харкова та 19-річний Андрій Подкалюк з Донеччини. Андрій, мабуть, став найяскравішим учасником другого туру прослуховувань наосліп. Юнак, який виріс в сім'ї священика і змалку ходив у церковний хор, своїм голосом змусив обернутися всі чотири тренерські крісла. А його вибір на користь Ані Лорак став причиною дуже неочікуваного фіналу програми.

Святослав Вакарчук і цього разу нікого не взяв до своєї команди. Три рази за вечір він натискав червону кнопку, але щоразу учасники робили вибір на користь іншого тренера. Коли ж і Андрій Подкалюк пішов до Ані Лорак, Вакарчук покинув знімальний майданчик.

"Я, з вашого дозволу, хочу зробити заяву. Якщо ви в моїй команді не будете, то я далі покидаю проект. Мені тут немає сенсу лишатися, - сказав він. – Все, я йду".

За підсумком другого ефіру "сліпих прослуховувань" у команді Тамари Гвердцителі 5 учасників. Така ж кількість вокалістів і в команді Сергія Лазарєва. В Ані Лорак - 8.

Повний випуск. Частина 1

Повний випуск. Частина 2

Святослав Вакарчук ще має всі шанси зібрати свою сильну команду, але чи захоче він повернутися до свого тренерського крісла і продовжити боротьбу за кращі голоси країни? Дізнайтеся про це вже наступної неділі в новому випуску програми "Голос країни. Перезавантаження" на 1+1.