Другий сезон Одруження наосліп стартує 3 лютого

Другий сезон Одруження наосліп стартує 3 лютого

Другий сезон Одруження наосліп стартує на каналі 1+1 3 лютого о 22.00.

Поделиться:

2-й сезон проекту Одруження наосліп стартує на каналі 1+1 3 лютого о 22.00.

Перший сезон Одруження наосліп на 1+1 закінчився наприкінці грудня. І продюсерською групою було прийнято рішення запускати зйомки другого сезону одразу, на початку 2016-го року, тому що до нас у редакцію стали надходити листи від мільйонів одиноких сердець з проханням знайти свою другу половинку. Для нас це дуже важливо, оскільки глядач довірив нашим експертам найцінніше – свою долю і особисте щастя.  Адже Одруження наосліп не просто допомагає знайти свого ідеального партнера, наші експерти підказують учасникам, як правильно будувати стосунки, враховуючи принципи чоловічого та жіночого світосприйняття", - коментує креативний продюсер проекту Алєся Штогрин.

Підбирають партнерів і складають пари експерти проекту – професіонали своєї справи – психолог Егор Тополов, love-коуч Світлана Мітрофанова та астролог Олексій Котенко.

Одруження наосліп - це своєрідна "школа побудови стосунків", можливість поглянути на себе зі сторони.Ми, як експерти проекту, берем активну участь у психологічному дорослішанні наших учасників. Як зізналась одна із героїнь другого сезону: "Проект став для мене платформою, де я розпрощалась зі своїми образами, комплексами, ревнощами і страхами минулого. Мені показали, якою я можу бути, я собі подобаюсь, мені стало набагато легше. Тепер я відкрита новим стосункам і знаю, як себе вести, щоб бути щасливою". Готовність до зустрічі з новим партнером – це своєрідний тест, наскільки коректно ви завершили минулі стосунки. А це, повірте, ціле мистецтво!", - коментує експерт і love-коуч проекту Світлана Мітрофанова.

Ведуча і психолог проекту Одруження наосліп на 1+1 - Леся Матвеєва.

Нагадаємо, перший сезон проекту Одруження наосліп, прем'єра якого відбулась восени 2015 року на 1+1, переглянуло 13,4 млн глядачів (4+, вся Україна). За правилами, у кожному випуску чоловік і жінка, які ніколи раніше не бачили один одного, і чиї спроби створити сім'ю не увінчались успіхом, отримають другий шанс на створення нових і міцних стосунків.

Дивись онлайн першу серію 2-го сезону Одруження наосліп з 3 лютого на 1+1!

Новости по теме