Дружина Павла Лазаренка дала своє перше інтерв'ю журналісту ТСН

Дружина Павла Лазаренка дала своє перше інтерв'ю журналісту ТСН

За тиждень до звільнення екс-прем'єра України Павла Лазаренка з американської в'язниці його дружина Оксана Цикова у бесіді з журналістом ТСН-Особливе відверто розповіла, як живеться їй та дітям, та як часто вдається бачитися з ч

Поделиться:

За тиждень до звільнення екс-прем'єра України Павла Лазаренка з американської в'язниці його дружина Оксана Цикова у бесіді з журналістом ТСН-Особливе відверто розповіла, як живеться їй та дітям, та як часто вдається бачитися з чоловіком.

Дружина Павла Лазаренка дала перше в своєму житті інтерв'ю. Екс-прем'єр досиджує останній тиждень в американській в'язниці за відмивання грошей. В Україні на Лазаренка чекає санкція на арешт у справі Щербаня.

Розшукати дружину та дітей Лазаренка журналісти "1+1" намагалися у місті Новато штату Каліфорнія. Утім, у відомому маєтку, що належить екс-прем'єру, зараз ніхто не живе. Знайти Оксану Цикову вдалося у передмісті Сан-Франциско. Після тривалих роздумів жінка погодилася на перше у своєму житті інтерв'ю. На питання, яким зараз є фізичний стан її чоловіка, Оксана відповіла, що останні 14 років він дуже багато займається спортом і намагається тримати себе у гарній формі. "Він слідкує за тим що відбувається в Україні, щойно бачилася з ним… Він дуже чекає 1 листопада", - сказала жінка.

Оксана Цикова - друга дружина Павла Лазаренка, молодша за нього на 21 рік. За час його домашнього арешту в них народилося троє дітей. У цей період Оксана також здобула дві додаткових освіти - з політології та юриспруденції і здійснювала переклади для свого чоловіка.

"Можу відверто вам сказати що американські люди відносяться до нас з повагою, допомагають, підтримують протягом останніх складних 14 років, Тому велика їм подяка", - розповіла вона.

Жінка дуже чекає звільнення чоловіка. "Сподіваюся, що воно відбудеться саме так як ми це плануємо, але багато залежить від того, що буде робити українська влада стосовно забезпечення безпеки Павла Івановича і нашій родини", - зазначила вона.

Найбільше Оксану турбує , чи скасують звинувачення до Павла Лазаренка в Україні. "Я хвилююся, яка буде реакція щодо зарахування терміну, який Павло Іванович відбув тут. Хвилююся щодо переслідування", - додала жінка.

Натомість вона сподівається, що ця "сага Лазаренка" колись закінчиться і вони знову будуть разом. "Щоб всі ми були разом. Коли це відбудеться, це буде для мене моє щастя", - сказала Оксана.