Джамала розповіла, як її батьки виживають в Криму без світла

Джамала розповіла, як її батьки виживають в Криму без світла

Українська співачка Джамала у Світському житті розповіла, що її батько ладен топити дровами, та залишатися вдома.

Поделиться:

Українська співачка Джамала у Світському житті розповіла, що її батько ладен топити дровами, та залишатися вдома.

Ведуча Катерина Осадча взяла інтерв'ю у Джамали.  Артистка відверто говорила про життя в Криму, подорож до Грузії та виступ з легендарним композитором.

Джамало, твоєму виступу передував шалений кастинг, бо Мішель Легран аби з ким на сцену не виходить.

– Так, це мрія будь-якої співачки заспівати на сцені з таким композитором, бо він геній. Дуже складні тексти. Я коли вчила текст, була шокована, зараз таких пісень не пишуть: такі метафори, такі образи.

Зважаючи на те, що ти друга співачка після Барбри Стрейзанд, яка виконує цю пісню разом з Мішелем Леграном, зараз ти маєш шалено нервуватися.

– Так і є. Я просто приховую це.

Кілька тижнів люди в Криму жили без електроенергії. Як зараз почуваються твої батьки?

– Вісім днів ми не спілкувалися взагалі. Ледь голубів не посилали. Коли я все ж таки зателефонувала успішно, тато сказав: "Ми й не таке переживали".

В великих містах час від часу ще світло було, та в такому маленькому містечку, в якому живуть твої батьки, світла не було взагалі.

– Так, в Алушті давали хоча б на декілька годин, а батьку сказали, що світла не буде два місяці. Тато відповів, що має вугілля та дрова, вони зібралися там виживати. Єдина проблема, це зв'язок. Бо одна донька в Стамбулі, інша – в Києві. Ось це складно. Мама дуже сумувала. І коли ми з нею зустрілися, вона плакала лише через це. Але не вистачало спілкування.

Нещодавно ти повернулася з Грузії, де була на спеціальному прийнятті у президента. Про що говорили з Президентом Грузії?

 – Я почала останнім часом часто бувати у Тбілісі. Спочатку знімала кліп там "Шлях додому", подорожувала країною, а потім була премія толерантності, мене навіть призначили послом. Мені сподобалося те, що після офіційного виступу президент пішов "в люди", всіх вітав, дуже просто та скромно поводився.

Привезла зайві кілограми?

– Так, декілька, бо хачапурі – це дуже смачно. Там в кожному ресторані разом прапори Грузії та України. Це мене дуже вразило. Кожен таксист цікавиться, як там у нас в Києві справи.

Ще українців там часто питають, як нам допомагають грузинські політики.

– Так, питали "як там наші", "як там Міша". Кажу: "Ми поки що задоволені".

Світське життя на 1+1 – це бали й карнавали, приголомшливі вечірки й приватні свята, кінофестивалі й тижні моди. Ведуча Катя Осадча проводить глядачів за лаштунки гламурного життя, виводить на відверту розмову багатих та знаменитих, вивідує їхні таємниці  і підносить ці секрети на тарілочці з блакитною екранною смужечкою.

Дивись відео: Світське життя, найкраще за весь рік

Новости по теме