Експерт Одруження наосліп розповіла, як створити сім'ю своєї мрії

Експерт Одруження наосліп розповіла, як створити сім'ю своєї мрії

Експерт Одруження наосліп Світлана Митрофонова навчила будувати міцні стосунки

Поделиться:

Одруження наосліп 2 сезон – проект телеканалу 1+1, який дарує другий шанс на щастя. Цікаво, що можливість побудувати міцні стосунки за допомогою шоу отримують не тільки учасники, а й глядачі, які пильно стежать за ефіром і дослухаються до рекомендацій експертів.

"Ми з героями сім днів за кадром. Ми дуже багато працюємо. І я думаю, якщо наші глядачі дивитимуться кожен епізод цієї програми , то вони дуже багато побачать про себе. Помітять свої  помилки і отримають універсальні поради. Адже ми вчимося через історії", - розповіла у програмі Сніданок з 1+1 love-коуч Одруження наосліп Світлана Митрофанова.

А також наголосила: аби збудувати сім'ю своєї мрії, потрібно шукати шляхи вирішення проблем і не здаватися після першої невдачі.

"Потрібно бути гнучкими, застосовувати різні стратегії. Якщо ви намагалися щось зробити, а у вас не вийшло, потрібно змінити стратегію. Потрібно отримати зворотній зв'язок від вашого партнера. Можливо ,він підкаже, що потрібно зробити, аби вам було комфортно у стосунках із ним. Так само і половинка може запитати, як зробити вас щасливим. Завжди йдіть на зустріч одне одному", - порадила Світлана Митрованова.

Третій випуск Одруження наосліп 17.02.2016, героями якого стали Руслан і Ольга, дивіться онлайн просто зараз.

 

Читайте також: На шоу Одруження наосліп спалахнув скандал через пишну фігуру героїні

Новости по теме