Експерт "Поверніть мені красу" розказав про труднощі під час зйомок

Експерт "Поверніть мені красу" розказав про труднощі під час зйомок

Відомий пластичний хірург Ростислав Валіхновський розповів, що лишилося за лаштунками реаліті-шоу

Поделиться:

Відомий пластичний хірург Ростислав Валіхновський розповів, що лишилося за лаштунками реаліті-шоу.

Протягом восьми випусків проекту "Поверніть мені красу" наші глядачі співчували нашим героїням та спостерігали їхнє неймовірне перетворення.  Команді порятунку вдалося подарувати нове життя жінкам, які вже не вірили, що можуть бути щасливими.  Учасниці реаліті-шоу подалили випробування як фізичні, так і моральні. Нелегко, як виявилося, було і пластичним хірургам. 

"Найважчим на проекті було бачити стан героїнь, в якому ми їх зустріли. Це були страшенні депресії, розпачі, трагедії. Дівчатам, які були прооперовані на проекті, відмовили всі інші клініки. Деякі були відторгнуті своїми родичами і близькими. Одна з мам навіть казала учасниці, що хотіла колись зробити аборт, знаючи про те, що її доньку чекає такий життєвий сценарій. Ці стани повної зневіри – найбільша перепона, і нам потрібно було зламати всі стереотипи. Дякувати богу, це вдалося. І це спільна заслуга телеканалу і медичної команди", - поділився заслужений хірург України під час онлайн-конференції.

У більшості випадків героїні проекту потребували не тільки допомоги пластичного хірурга, але і кваліфікованого індивідуального психологічного підходу до ситуації. І з цим непростим завданням експерт проекту зміг справитися самостійно.

"Ми не ставали спеціально психологами, до цього змусило життя та професія хірурга. Адже кожна людина – це біль, зневіра та страх від того, що вона пережила. Це спогади старих комплексів, згадування недоречних жартів на адресу своєї зовнішності. Страшне слово "інцест", у результаті чого до нас звернулася Ксенія Видріна – тавро, про яке дівчина не побоялася розповісти на всю країну. Це велика довіра, а вже справа медичної команди та телеканалу – виправити те, що сталося. Завдання, яке ми поставили перед собою у випадку Ксенії, потребувало декількох етапів. І треба було запастися терпінням. Після операції вона повинна була стати іншою людиною не тільки зовні, але і внутрішнью. І я вважаю, що Ксенії це вдалося", - розказав Валіхновський

Усі випуски "Поверніть мені красу" онлайн дивіться на нашому сайті.