Експерт реаліті "Сім'я" розповів, як вийти заміж без кохання

Експерт реаліті "Сім'я" розповів, як вийти заміж без кохання

Експерт реаліті "Сім'я" астролог Віктор Базилей запевнив, що немає жодного способу "притягнути до себе кохання", водночас створити хорошу родину можна і без нього.

Поделиться:

Експерт реаліті "Сім'я" астролог Віктор Базилей запевнив, що немає жодного способу "притягнути до себе кохання", водночас створити хорошу родину можна і без нього. Про це він сказав під час онлайн-конференції на сайті 1+1.

"Одруження і кохання - різні речі, правда. Це питання до мене навіть як не до астролога, а як до звичайної людини, котра кохала, кохає і буде кохати, - відповів він на запитання глядачки. - Звичайно, любов не можна до себе "притягнути". Вона як метелик, якого ми хочемо спіймати, а він все одно тікає".

За словами Віктора Базилея, кохання - лише той момент, який зводить людей разом. А коли справа доходить до одруження, в силу вступають інші закони:

"Шлюб - це домовленість. Умовно, двоє людей домовляються: ти мені готуєш борщ, а я приношу тобі зарплату. Але це не кохання".

Експерт "Сім'ї" розповів, що в астрологічній карті є сектори, які відображують різні сфери життя людини - так званий дім родини, дім кар'єри, дім дітей і т. д.

"Так от сім'я, любов і шлюб - це зовсім різні сектори. Колись мені самому це здавалося парадоксом. А тепер я розумію, що в житті воно так і єДивіться, скільки у житті прикладів - сім'я класна, але без кохання, або штамп у паспорті є, а родини як такої немає. Рідко коли трапляється співпадіння по всім параметрам. Тому реально щасливими є одиниці людей".

"Ми завжди чимось жертвуємо, на жаль", - підсумував він.

Нагадаємо, за умовами реаліті "Сім'я" одружуються двоє незнайомців. Вони вперше бачать одне одного лише тоді, коли ставлять підпис у свідоцтві про шлюб. Після весілля молодята заселяються у будинок.

Протягом семи днів вони живуть під одним дахом, вирішують побутові проблеми та разом розпоряджаються сімейним бюджетом. Але найскладніше - притертися характерами.

Якщо хтось з учасників вирішує, що з нього досить експериментів, він викидає білий прапор. Тоді одруження анулюється.

Пари формує рада експертів - психолог Тіна Берадзе, астролог Віктор Базилей та Маргарита Січкар, авторка кількох книжок і консультант тренінгів для жінок.

Дивіться "Сім'ю" щовівторка о 22:20 на каналі 1+1 або онлайн на сайті 1plus1.ua.