Експерт "Сім'ї": перші 2 роки пару тримає разом секс

Експерт "Сім'ї": перші 2 роки пару тримає разом секс

Експерт реаліті "Сім'я" астролог Віктор Базилей: якщо вдається перетнути 2-річну межу, значить, пару об'єднує не тільки секс.

Поделиться:

Експерт реаліті "Сім'я" астролог Віктор Базилей розповів, що перші 2 роки стосунків є вкрай важливими для обох партнерів. Якщо вдається перетнути 2-річну межу, це означає, що пару об'єднує щось більше, ніж фізична близькість.

Про кризові періоди у стосунках експерт розповів під час онлайн-конференції на сайті 1+1.

"Якщо ваші стосунки переживають 2-річний період - якщо точніше, 1 рік і 8 місяців - то буде продовження ваших стосунків. 1 рік і 8 місяців - це цикл Марса, цикл сексуальної активності", - пояснив Віктор Базилей.

За його словами, стосунки, побудовані виключно на статевій близькості, часто бувають у молодих людей.

"Якщо через 2 роки стосунки продовжуються, значить, вони тримаються не тільки на сексі. І це добре", - запевнив експерт.

Так звана криза 7 років настає у зв'язку із дорослішанням партнерів. За цей час вони, по-перше, відкривають нові риси у собі, а по-друге, починають дивитися з нового боку на свою "половинку". Цикл дорослішання має вплив не лише на подружнє життя, але й на інші сфери - кар'єру, захоплення тощо.

"В астрології є дуже важливий 7-річний період, але він на шлюб має побічний вплив, - відповів Віктор Базилей на запитання глядачки. - Це цикл дорослішання".

Нагадаємо, за умовами реаліті "Сім'я" одружуються двоє незнайомців. Вони вперше бачать одне одного лише тоді, коли ставлять підпис у свідоцтві про шлюб. Після весілля молодята заселяються у будинок.

Протягом семи днів вони живуть під одним дахом, вирішують побутові проблеми та разом розпоряджаються сімейним бюджетом. Але найскладніше - притертися характерами.

Якщо хтось з учасників вирішує, що з нього досить експериментів, він викидає білий прапор. Тоді одруження анулюється.

Пари формує рада експертів - психолог Тіна Берадзе, астролог Віктор Базилей та Маргарита Січкар, авторка кількох книжок і консультант тренінгів для жінок.

Дивіться "Сім'ю" щовівторка о 22:20 на каналі 1+1 або онлайн на сайті 1plus1.ua.