Екстремал Дмитро Комаров піддався чарам жінки-вампіра

Екстремал Дмитро Комаров піддався чарам жінки-вампіра

Зовнішність мексиканки Марії Хосе вселяє жах 

Поделиться:

Мандрівник-екстремал Дмитро Комаров, ведучий програми "Світ навиворіт" на "1+1", подружився з жінкою-вампіром. Зовнішність мексиканки Марії Хосе вселяє жах – її зуби сточені до гострих іклів, на голові роги-імпланти, а 99 відсотків вкрито татуюваннями. Дмитро провів з екстравагантною жінкою цілий день.

До чого призвело це знайомство, глядачі дізнаються в новій серії програми "Світ навиворіт" на каналі "1+1" у неділю, 5 квітня. Початок – об 11:00.

"Ми провели з Марією цілий день. Це вражає, до чого може довести себе людина, і найголовніше – що ховається за її нелюдською зовнішністю. Марія виявилася багатодітною матір'ю і прекрасною господинею, яка дуже смачно готує", – не стримує емоцій Діма.

Жінка-вампір познайомила Комарова зі своїми дітьми і навіть запропонувала разом забрати їх зі школи. Вранці вона повела знімальну групу "Світу навиворіт" на тренування у спортзал. А пізно ввечері – на репетицію своєї метал-групи.

До речі, ще один сюжет нової серії покаже не менш дивовижну історію. Команда "Світу навиворіт" в Мексиці розшукала плем'я лакандонів – останніх майя на землі. Глядачі побачать унікальні кадри – останнього шамана майя в світі і почують, як звучить молитва на стародавній мові, що дійшла до наших днів.

Нагадаємо, новий шостий сезон тревел-шоу "Світ навиворіт" присвячений відразу двом країнам Латинської Америки – Мексиці та Кубі. Подорож до них стала найбільш небезпечною за всю історію проекту.

"Світ навиворіт" – тревел-шоу про країни, в які не прийнято їздити з туристичними путівками. Знімальна група проекту – всього дві людини: мандрівник-екстремал Дмитро Комаров та оператор Олександр Дмитрієв.

Всі серії "Світу навиворіт" онлайн дивіться на сайті.