Епатажна учасниця "Хочу у ВІА Гру" захистила своє відверте вбрання

Епатажна учасниця "Хочу у ВІА Гру" захистила своє відверте вбрання

Танцівниця Катя Волкова, яка показала Меладзе свої принади, дала відверте інтерв'ю.

Поделиться:

Танцівниця Катя Волкова, яка брала участь у білоруському кастингу шоу "Хочу у ВІА Гру", не вважає свій виступ занадто відвертим. Про це вона розказала в інтерв'ю газеті "Комсомольская правда. Беларусь".

До Костянита Меладзе дівчина вийшла у дуже відвертому вбранні. А пісня, яку вона обрала для кастингу, містила ненормативну лексику.

"Хіба ви побачили в моєму виступі вульгарність? Я не була топлес - на мені був прозорий топ, а груди заклеїла чорними смужками скотчу, - говорить Катя. - Фішка не нова в шоу-бізнесі, я не розумію, в чому скандал. Точно в такому ж вигляді зараз виступає, наприклад, група "Блестящие". А взагалі це придумала, якщо я не помиляюся, Леді Гага".

Дівчина зізналася: вона готова до того, що її "заклюють домогосподарки".

"Я не така, як усі, і це дає свої плоди. Мені мама раніше постійно говорила, що я повинна поводитися смиренно, шукати більш спокійний спосіб. Навіщо? Мені 24 роки, я незаміжня і у мене немає дітей. Це мій внутрішній стан душі зараз, тим більше, що я все роблю на позитиві", - пояснює свою поведінку учасниця "Хочу у ВІА Гру".

Нагадаємо, Костянтин Меладзе довів Катю Волкову до сліз. Під час виступу він помітив, що у дівчини сумні очі, і попросив заспівати ще одну пісню - ліричну.

Катя заспівала і розплакалася прямо на сцені. Після цього продюсер взяв її у другий тур проекту.

"Хочу у ВІА Гру" онлайн дивіться на сайті 1+1 у розділі "Відео".