Ескімоска: Як розвиватимуться події

Ескімоска: Як розвиватимуться події

Ескімоска прокидається і біжить до календаря - сьогодні свято всіх дівчаток, 8 Березня. У хлопчиків йдуть останні приготування до поздоровлень - вони готують подарунки для Ескімоски і Бабусі. І Ведмідь не залишився в стороні - він зв'яза

Поделиться:

Понеділок, 3 грудня

"8 Березня"

Ескімоска прокидається і біжить до календаря - сьогодні свято всіх дівчаток, 8 Березня. У хлопчиків йдуть останні приготування до поздоровлень - вони готують подарунки для Ескімоски і Бабусі. І Ведмідь не залишився в стороні - він зв'язав для свого друга Альбатроса теплі подарунки. Тепер у Ескімоски є білі ковзани, у Бабусі - прядка, а у Альбатроса - шкарпетки і шапочка. Всі щасливі. Діти танцюють.

 

Вівторок, 4 грудня

"Телевізор"

Ескімоси знайшли закинутий полярниками будинок. У будинку лишився старий телевізор. Не довго думаючи, друзі вирішили забрати його собі. Але всюдисущий Ведмідь, як завжди, намагається вкрасти знахідку - і телевізор розбивається. Діти засмучені. Але Ведмідь не сумує, а разом з Оленем, Моржем та Альбатросом показує дітям в телевізорі справжнісіньку виставу!

 

Середа, 5 грудня

"Обладунки лицаря"

Ведмідь знаходить у скрині обладунки, вдягає їх на себе, але, нажаль, падає під вагою і ламає не тільки самі обладунки, але й снігову бабу, яку зліпили маленькі ескімоси. Але він не розгубився – миттєво зробив нову бабу, причому не просту, а бабу-лицаря! Діти і сам Ведмідь у захваті.

 

Четвер, 6 грудня

"Грамофон"

Грамофон падає з вікна пароплава. Неподалік рибалять ескімоси. Вони чують звуки музики i йдуть назустріч знахідці. Але через незграбність Громили, грамофон розлітається на частини. Діти не можуть його зібрати і йдуть додому. Зате грамофон потрапляє до Ведмедя, в чиїх руках платівка знову починає грати.

 

П'ятниця, 7 грудня

"Валіза клоуна"

Ескімоси виловили з річки валізу з приладдям клоуна. Ведмідь разом з друзями розбирає валізу і першим приміряє на себе клоунський ніс, перуку, рожеві вушка, катається на колесі, пробує себе в ролі жонглера – доволі професійно, до речі