"Fashion у прямому ефірі": 17 телезірок - 17 дизайнерів

"Fashion у прямому ефірі": 17 телезірок - 17 дизайнерів

У спеціальному показі "Fashion в прямому ефірі" візьмуть участь 17 телезірок

Поделиться:

Вже в цю суботу, 12 жовтня, о 21:30 на головному подіумі Ukrainian Fashion Week (Галерея "Мистецький Арсенал", вул. Лаврська, 10-12 ) відбудеться прем'єрний показ нової колекції ефірних луків телеведучих. У спеціальному показі "Fashion в прямому ефірі" візьмуть участь 17 телезірок.

Образ кожного ведучого розроблений українським дизайнером-учасником UFW. Всі телемоделі будуть дивувати і захоплювати своїми вбраннями.

ПАРТНЕР трансляции - КоммерсантЪ
http://fashionstream.kommersant.ua/

Грандіозний модний зірковий показ, який раніше не мав аналогів в Україні, буде включати в себе і відео, і голос, і DJ-сет супровід. Прямо зі студії ТСН його відкриє Лідія Таран. А першою на подіум вийде неперевершена Алла Мазур, яка в цьому ж образі увійде в кадр підсумкового випуску новин "ТСН. Тиждень" наступного дня, 13 жовтня.

"Зіркове дефіле буде супроводжувати особливий відеоряд. Глядачам покажуть найцікавіше - backstage. Ви дізнаєтесь, як створювалися образи, як відбувалися примірки, а дизайнери самі розкажуть, чому вони бачать ведучих саме такими", - розповідає головний стиліст 1 +1 Ілона Намазова.

Фінальним акордом шоу стане віртуальне "па-па" від Соломії Вітвіцької. Зі студії "ТСН. Особливе" Муза Соломія разом зі своїм майстром Романом Баяндом запросять гостей на грандіозне Z Fashion Party. До речі, Роман Баянд виступив співдизайнером цього показу, адже всі зірки вийдуть в ювелірних прикрасах з нової колекції "Особлива" від Zarina. Після показу Роман презентує телезіркам ексклюзивні коштовності в подарунок.

"Колекція , яка буде показана на подіумі, вирізняється умиротворенням, спокоєм. Її основні кольори - кольори стиглих фруктів. Ці прикраси ідеально підійдуть телеведучим, адже українське телебачення не боїться кольору. Мені імпонує ідея цього показу, адже її лейтмотив - єднання, ф'южн. Завдяки цій акції люди відчують себе причетними до високої моди, адже сумарно аудиторія телезірок - це вся Україна" , - розповів відомий французький дизайнер, майстер ювелірної справи Роман Баянд.

Afterparty показу, куди запрошені всі гості шоу, обіцяє бути не менш насиченою. З ексклюзивним DJ- сетом виступить Анатолій Анатоліч, ведучий ранкового шоу "Сніданок з 1+1".

Режисер показу Юрій Жуйков

Режисер і оператор відео Віталій Панасюк

У програмі ви побачите результати роботи творчих тандемів "телеведучий - дизайнер":

1 . Алла Мазур, "ТСН. Тиждень", - Ксенія Кірєєва

2 . Наталія Мосейчук, ТСН, - Вікторія Гресь

3 . Лідія Таран, ТСН, - MARCHI

4 . Юлія Бориско, "ТСН. Ніч", - Лариса Лобанова

5 . Марічка Падалко, "ТСН. Ранок", - Ірина Діль

6 . Єгор Гордєєв, "ТСН. Ранок", - Юлія Поліщук

7 . Руслан Сенічкін, "Сніданок з 1 +1", - Ольга Тимкове - Ляховская , Будинок моди "Столичний"

8 . Марина Леончук, "Сніданок з 1 +1", - Ольга Альонова

9 . Людмила Барбір, "Сніданок з 1 +1", - Альона Сереброва

10 . Світлана Усенко, автор проекту "Секс- місія", - Ганна Панченко, RITO

11 . Юрій Горбунов, "Битва Хорів", - Віктор Анісімов

12 . Ольга Слонь, "Красуня за 12 годин", - KAMENSKAKONONOVA

13. Ольга Сеймур, "Красуня за 12 годин", - Олена Бурба

14. Олександр Моторний , ведучий новин "2+2", - Соня Монина

15 . Данило Грачов , провідний ТЕТ, - Сергій Смолін

16 . Василіса Фролова , ведуча ТЕТ, - Лілія Пустовіт

17. Соломія Вітвіцька , "ТСН. Особливе", - Роман Баянд.

Ксенія Кірєєва про Аллу Мазур: "Я часто спостерігаю за Аллою на екрані і дивлюся її ТСН. Тиждень. Як дизайнер, я відзначаю її витончений, аристократичний стиль. Тому в новому образі для Алли я його притримуюсь, але додаю інноваційні фешн-елементи. Наприклад, модну геометрію в цьому сезоні".

"У Наталі буде дуже жіночний образ - довге, гарне, ефектне плаття. Ми шиємо його з найніжнішої тканини - шовку. Дорогого чорного шовку. Наталія зможе в новій сукні з'являтися на червоних доріжках, вести церемонії телепремій або інші урочисті заходи. У такому вбранні телеведуча завжди буде в центрі уваги", - сказала Вікторія Гресь про новий образ Наталії Мосейчук.

Дизайнери бренду MARCHI: "У Лідії Таран дуже витриманий і строгий ретро-стиль. У наших планах - додати більше фарб, розбавити суворий "верх" костюма цікавими деталями, принтами. У серйозному образі Лідії буде більше динаміки. Ми створимо для серйозного ефірного образу Ліди яскраву форму".