Фіналіст "Голос. Діти" Нікіта Кіосе став володарем премії "Young Star Awards"

Фіналіст "Голос. Діти" Нікіта Кіосе став володарем премії "Young Star Awards"

Нікіта Кіосе фіналіст проекту 1+1 "Голос. Діти", став володарем головного призу Премії "Young Star Awards 2013" в номінації " Кращий кліп року".

Поделиться:

Нікіта Кіосе фіналіст проекту 1+1 "Голос. Діти", став володарем головного призу Премії "Young Star Awards 2013" в номінації " Кращий кліп року". Гучна церемонія вручення премії відбулася 11 березня в Москві. На ній були нагороджені найталановитіші та найобдарованіші діти. Серед них виявився і Нікіта Кіосе.

Приз юному артисту вручили: популярний російський актор, Дмитро Міллер (головний герой серіалу "Скліфосовський"), та співак і музикант Ілля Волков.

Серед експертів журі "Young Star Awards" також виступили: Йосип Пригожин, Ірина Вінер, Олександр Буйнов, Володимир Вишневський, Андрій Житинкін, Левон Оганезов, Олександр Ізотов, Володимир Пресняков.

"Я шалено щасливий, що мій кліп "Там, де ти " став одним з перших! Хотів би подякувати режисеру Гео, за гідну відеороботу, звичайно ж велике спасибі всім шанувальникам, усієї моєї творчої команді, продюсеру Інні Мошковський, спасибі вам за підтримку, за те, що вірите в мене", - каже Нікіта.

Зйомки кліпу Нікіта Кіосе "Там, де ти" тривали протягом цілого дня. Знімальній команді довелося з ранку і до вечора знімати на холоді й морозі на Київському морі. Нікіті, незважаючи на двадцяти градусний мороз, в рамках сюжетної лінії необхідно було бродити по "морському березі" в легкій курточці і весняних черевиках. Так, через кожну годину камери в операторів не витримували і відключалися, а як тільки піднявся сильний вітер постраждав вертоліт, який знімав загальні плани Нікіти з висоти і мало опустившись до дерев, врізався в одну з них і розбився вщент, камера, на щастя не постраждала.

Режисером кліпу виступив Geo Курехян, відомий своїми роботами для Lissa Wassabi - "Нічого сильніше ", Artik feat Asti - "Тримай мене міцніше", Ireesha Blohina & TopLevel "Happy ".