Фіналіст Голос країни 6 Влад Каращук наважився на новий експеримент

Фіналіст Голос країни 6 Влад Каращук провів арт-експеримент для свого нового кліпа
1plus1.ua

Новий кліп Влада Каращука – це арт-експеримент із використанням сучасних технологій.

Поделиться:

Підопічний Івана Дорна в музичному шоу Голос країниТренер шоу Голос країни 7 Джамала заспіває на Євробаченні 2017 6 Владислав Каращук приємно здивував своїх прихильників. У його новому кліпі на пісню «Відчуваю» використали сучасну технологію, яку на собі випробував хореограф Костянтин Коваль.

Для цього чоловік одягнув маску. За допомогою технологій хореограф мав можливість спостерігати за своїми рухами очима сторонньої людини. На телефоні, що прихований в масці, йде жива трансляція танцю.

Мені подобається танцювати та дивитися, як танцюють інші. Я раніше ніколи не робив все це одночасно – каже Костянтин Коваль.

У чорно-білому кліпі хореограф танцює на вулицях Києва. Арт-експеримент «Відчуваю» дає відповідь на запитання: як рухатиметься людина, яка спостерігатиме за собою в режимі реального часу.

Кліп на пісню «Відчуваю» – це творчий дует двох нових артистів лейбла Rookodill'a: Влада Каращука (LAUD) і саундпродюсера СbIP.

Нагадаємо, що нещодавно учасниця Голос країни Тетяна Решетняк представила новий кліп. Співачка стала новою музою режисера-кліпмейкера Алана Бадоєва.

Новости по теме