Фіналіст "Голосу країни" В'ячеслав Рибіков заспівав патріотичну пісню з Брією Блесінг

Фіналіст "Голосу країни" В'ячеслав Рибіков заспівав патріотичну пісню з Брією Блесінг

Цими вихідними учасник "Голосу країни. Перезавантаження" В'ячеслав Рибіков презентував дебютне відео

Поделиться:

Цими вихідними учасник "Голосу країни. Перезавантаження" В'ячеслав Рибіков презентував дебютне відео на авторську пісню "Епіцентр". Привітати музиканта із прем'єрою прийшли друзі, колеги й вихованці, зокрема учасниця "Голосу. Діти 2" Галя Дубок, якій Слава віднедавна викладає вокал. Дівчинка заспівала ліричну пісню і подякувала наставникові за уроки. Слава ж наголосив на тому, що сам багато чому вчиться у своєї підопічної. 

"Дуже шкода, що Галя не пройшла на "Голосі", але я знаю, що її виступ дуже популярний в ютьюбі. Це чудовий показник. Її справді оцінили. У неї ще все попереду.  Думаю, якщо прийде на проект наступного року, то обов'язково розверне крісла. Зате цього року далі пройшов іще один мій знайомий – Богдан Темченко, хлопчик з гітарою. Я знаю його дуже давно. У одному музичному таборі я був його наставником", - розповів Рибіков.

Окрім Галі Дубок, для гостей презентації заспівала учасниця першого сезону "Голосу. Діти", призерка "Дитячого Євробачення" Софія Тарасова і колеги Рибікова за дорослим "Голосом". Так, у минулому суперник, а нині друг Слави Ігор Скаржинець виконав авторську композицію "Спасибо за мечту", драйвовий Нікіта Алексеєв заспівав "Все успеть", а харизматичний і загадковий Влад Воловіков (Evan) – вразив піснею Evan is my name.

Ясна річ, на сцену вийшов і господар вечора, який окрім сольних композицій, презентував дуетну українськомовну пісню разом із ще однією випускницею "Голосу" Брією Блесінг. Молоді виконавці заспівали українською про мир і всепереможну силу єдності і любові.

"Вірю я весна прийде. Разом скажем: "Ні" війні.

Нам поможе Бог встати. Будемо завжди вільні", - йдеться у пісні, яку російськомовний Рибіков написав зовсім недавно.

"Коли стартував "Голос" я жив у Донецьку. Коли почався Майдан, я саме був у Києві. Я раніше ніколи не писав українських пісень. Не тому що не люблю, а мабуть через те, що не знав, як, не вмів. Але недавно, буквально тиждень тому, я написав першу свою пісню. Вона про те, що я вірю в майбутнє нашої країни, у те, що все в нас буде добре. Заспівати зі мною я запросив неповторну Брію Блесінг. Це людина, яка випромінює світло. Вона близька мені духом. Я мрію не тільки виконувати цю пісню з Брією, а хочу записати цю композицію на студії і навіть зняти на неї кліп", - поділився планами Слава.

Брія ж зізналася, що одразу погодилася стати творчою половиною Рибікова, адже безмежно поважає його як друга і як музиканта.  

"Я думаю, Слава покликав саме мене, бо знає, наскільки я люблю  Україну. А, можливо, через те, що я сама недавно написала свою першу українську пісню, а ще я теж беру активну участь у підтримці вояк…", - сказала Брія, яка, щоб заспівати на презентації Рибікова спеціально приїхала зі Львова.  

Нагадаємо, що новий сезону "Голосу країни" розпочнеться в ефірі "1+1" уже 8 березня.  Тренерами проекту цього разу стали Святослав Вакарчук, Олександр Пономарьов, Тіна Кароль і Потап.