Ольга Фреймут запросила до Києва дітей колишнього чоловіка (ФОТО)

Ольга Фреймут запросила до Києва дітей колишнього чоловіка (ФОТО)

Ведуча "1+1" Ольга Фреймут запросила у гості  шотландських братів і сестру своєї доньки Злати

Поделиться:

Ведуча "1+1" Ольга Фреймут запросила у гості  шотландських братів і сестру своєї доньки Злати. Діти Ніла Мітчелла від першого шлюбу не тільки поспілкувалися з сестрою і її мамою, а й погуляли мальовничим Києвом.

"Батько Злати живе в Шотландії. У нього є троє дітей від першого шлюбу – Тоні, Кірен та Домінік. Ще весною, коли ми з донькою були в Шотландії, запросили їх до себе. Правда, їхня мама, з якою я дружу, спочатку була проти такої затії. Але я переконала її, що поїздка до України безпечна", - розповідає Ольга.

У день візиту шотландських родичів Фреймут потрібно було летіти на знімання за кордон, тож роль гіда взяла на себе Злата. 8-річна дівчинка показала братам і сестрі свою школу, а також визначні місця столиці, зокрема легендарний Майдан.

Що розповідала донька Фреймут про українську революцію? Та куди вирушили гості після екскурсії столицею, читайте у новому випуску журналу Viva!

Нагадуємо, що на обкладинці нового випуску видання про зірок постав ведучий "Сніданку з "1+1" Руслан Сенічкін, який поділився із читачами  секретами свого особистого життя.