Фреймут скуповує зіпсовані продукти у жадібних власників кафе

Фреймут скуповує зіпсовані продукти у жадібних власників кафе

Ольга Фреймут викупила увесь вміст холодильника карпатського туристичного кафе, аби врятувати відвідувачів від отруєння.

Поделиться:

Ольга Фреймут викупила увесь вміст холодильника карпатського туристичного кафе, аби врятувати відвідувачів від отруєння. Що змусило Ольгу платити гроші за здоров'я туристів, дивіться у новому випуску реаліті-шоу "Інспектор Фреймут" у середу, 15 жовтня, на каналі "1+1". Початок – о 22:30.

У цьому випуску "Інспектор Фреймут" перевіряє заклади Буковелі.

Кафе, де стався інцидент, розташоване біля водоспаду у Яремчі і має назву "Пробій". Заклад вразив своєю дріб'язковістю – навіть одноразовий пластиковий посуд тут полощуть у воді і використовують повторно. Під враженням від побаченого Фреймут викупила увесь вміст холодильника та ліквідувала зіпсовані продукти. "Я не дозволю годувати цим людей!" – заявила вона і продемонструвала вміст холодильнику гостям закладу.

Інспекції не уник і культовий у Яремчі ресторан "Гуцульщина". Необхідність у конспірації спонукала Ольгу Фреймут прийняти вигляд мусульманської жінки та одягти паранджу. Але навіть яскраве вбрання Ольги не допомогло співробітникам ресторану уникнути грубого порушення  – мусульманській гості принесли бануш зі свининою.

Вишуканий ресторан "Монблан" у 5-зірковому мережевому готелі Буковелі Фреймут проінспектує з особливим натхненням, адже статус ресторану вимагає відповідної якості та сервісу. Чи витримає ресторан тест на бездоганно приготовані яєчні та чому одному з відвідувачів заборонили виносити їжу – глядачі дізнаються у всіх подробицях.

За традицією, для порівняння – Фреймут інспектує схожий за параметрами гірськолижний курорт Марібель, що в Альпах та його популярний мішленівський ресторан  "Le Bistrot de l'oree".  

Нагадаємо, "Інспектор Фреймут" - авторське реаліті-шоу Ольги Фреймут. Проект є по-справжньому народним – вибираючи заклади для перевірки, інспектор в першу чергу враховує побажання глядачів.

Заклади Фреймут оцінює за п'ятьма критеріями: атмосфера, обслуговування, чистота, ціни і їжа, що конвертуються в плюси чи мінуси. За умовами програми, для отримання нагороди допустимо один мінус, але чистота – обов'язкова умова.

В ефірі "1+1" реаліті-шоу "Інспектор Фреймут" дивіться щосереди о 22:30. Повтор щонеділі о 12:55

Новости по теме