Фреймут відрядила безхатченка у найпрестижніший спа-салон України (ВІДЕО)

Фреймут відрядила безхатченка у найпрестижніший спа-салон України (ВІДЕО)

Сьогодні у Новому Інспекторі Фреймут глядачі побачили епізод, присвячений салонам краси. 

Поделиться:

Сьогодні у Новому Інспекторі Фреймут глядачі побачили епізод, присвячений салонам краси.

Саме ці місця можуть бути небезпечними для здоров'я відвідувачів у разі нехтування правилами гігієни фахівцями салонів і недостатньої дезінфекції інструментів.

Інспекції не оминув і найпрестижніший спа-салон України – оздоровчий комплекс "5 елемент". Його послуги може дозволити собі далеко не кожен. На 18 тис. м2 знаходяться басейни, тенісні та сквош-корти, тренажерні та спа-зали. Ціна такого задоволення – від 30 до 63 тис. грн на рік, але хвороби не залежать від статків. Небезпека таких закладів полягає у тому, що іноді заможних клієнтів не перевіряють на паразитів, інфекції, тощо.

Щоб перевірити на совість заклад для багатіїв, у експерименті Інспектора взяв участь тракторист Анатолій, який тимчасово є безхатченком. По телефону він без перешкод записався на процедури, але побачивши гостя у дверях, охорона вивела його з центру. В обслуговувані Анатолію було відмовлено, незважаючи на чеки сплачених послуг.

За словами керівника служби охорони, менеджер по телефону помилився і не попередив про те, що одноразові абонементи дійсні тільки якщо за гостя може поручитися клієнт клубу. Але напередодні агенти Інспектора також відвідали заклад за одноразовими абонементами і двері перед ними ніхто не зачиняв. Ведучу Ольгу Фреймут до закладу теж не пустили, зачинивши навіть чорний вхід.

Окрім того, у купелі сауни, басейні для дорослих, жіночому душі та на лаві для роздягання були виявлені бактерії групи кишкової палички. Керівник департаменту інфекційного контролю всеукраїнської ради захисту прав та безпеки пацієнтів наголосила, що це показово. Якщо аналізи паличку виявляють, це свідчить про те, у приміщені брудно, прибирають у ньому недостатньо або інструменти застарілі.

Подробиці сенсаційної інспекції дивіться у випуску "Нового Інспектора Фреймут".

Новости по теме