Галя Дубок розповіла, як озвучує Машу з мультфільма "Маша та Ведмідь"

Галя Дубок розповіла, як озвучує Машу з мультфільма "Маша та Ведмідь"

Дівчинка працювала все літо

Поделиться:

Учасниця "Голосу. Діти-2" Галя Дубок, голосом якої в Україні говорить Маша із мультфільма "Маша і ведмідь", усе літо працювала, зокрема над дублюванням картини "Софія прекрасна".

Хто розпізнав у Дубок українську Машу і кого дівчинці нагадує Ведмідь, акторка розповіла в інтерв'ю kp.ua.

- Галю, хто запропонував тобі говорити голосом Маші?

- 2013-го року я брала участь у "Слов'янському базарі". Там познайомилася з жінкою, яка працює на студії озвучення, - розповідає нам Галя. - Спочатку мені запропонували озвучити Анну в дитинстві в мультфільмі "Крижане серце". А потім всі вирішили, що мій голос дуже личив би українській Маші. Мене запросили на кастинг. Вибирали довго. Було багато хороших професійних дівчаток, але вибрали мене.

- І що все-таки допомогло тобі стати Машею?

- Напевно, те, що мені дуже близький її характер. Я й сама іноді такою буваю (сміється).

- Якщо ти іноді буваєш Машею, то хто тоді Ведмідь?

- Мишко – він, як мій тато! (Сміється.)

-?

- Тато її дуже любить і балує, - пояснює мама Галі. - Хоча він достатньо сувора в житті людина. У нас діти з 10-річною різницею у віці. Тому і тато, і старша сестричка (її, до речі, звуть Маша) балують її. Хоча вона у нас з дитинства працює.

- Галю, ти відразу впоралася з труднощами озвучення?

- Мені допоміг досвід роботи над дубляжем "Крижаного серця". Але спочатку було складно. Адже в "Крижаному серці" у мене було небагато тексту, а тут головна роль. До того ж Маша - дівчинка дуже емоційна.

- Чи були такі часи в роботі, що хотілося плакати?

- Плакати не хотілося, а важко було. Але завжди треба йти до кінця.

- Ким мрієш стати в майбутньому?

- Мені дуже сподобалося зніматися в кіно. У фільмі "Мій тато льотчик" я грала дівчинку Катю. Роль, звичайно, була не головною, на один день, але мені дуже сподобалося! Так що, коли виросту, думаю стати актрисою і співачкою.

Нагадаємо, на "Голосі. Діти-2" Галя Дубок не пройшла відбір наосліп, однак розчулила до сліз Тіну Кароль, виконавши її пісню "Жизнь продолжается". Як це було, можна згадати просто зараз.