Герої "Хоробрих сердець" одружилися

Герої "Хоробрих сердець" одружилися

Закохані Настя і Сергій побралися в Харкові

Поделиться:

Глядачі "Хоробрих сердець" пам'ятають, що у другому випуску проекту боєць АТО на ім'я Сергій освідчився медсестрі Анастасії, яка рятувала його життя. Дівчина, не вагаючись, відповіла: "Згодна" і днями стала офіційною дружиною героя. Закохані узаконили свої стосунки в одному з РАГСів Харкова, пише fakty.ua. На урочистостях були присутні тільки найближчі.

"Настя запросила декількох своїх подружок, а до Сергія приїхав його давній друг з Луганська. Все було так, як хотіли молоді: тепло і душевно, без зайвого пафосу. Настя і Сергій, здавалося, взагалі не помічали нікого навколо. Вони були шалено щасливими, весь час трималися за руки. А Сергій напередодні сказав мені: "Не можу повірити, що все, що зі мною відбувається, правда. Ще півроку тому я був зовсім один. А зараз у мене є сім'я", - розповіла подруга молодят Яна.

Сергій зростав у інтернаті, тому як ніхто знає ціну сімейному теплу й затишку.

"Це таке щастя - знати, що тебе хтось любить і чекає. Зараз ми живемо в Настиному домі з її батькам. Тепер вони і мої батьки теж. Настя просить поберегтися, але я вже добре почуваюся, навіть не кульгаю. "Не забувай про реабілітацію, - щодня нагадує дружина. - А ще тобі потрібно більше відпочивати. Це ж секрет гарного самопочуття! "Але це тільки з медичного погляду. Для мене головне, щоб моя Настя була зі мною. Коли вона поруч, я абсолютно здоровий. І з цим не посперечаються навіть лікарі", - запевнив Сергій.

Нагадаємо, доброволець з Луганська Сергій Рощин повернувся із зони АТО з переломом таза і шийних хребців і проходив лікування в Центральному військовому госпіталі в Києві. Там герой познайомився зі студенткою-медиком з Харкова Анастасією Балабасевою, яка не відходила від пацієнта ні на хвилину, і своєю любов'ю буквально поставила чоловіка на ноги.