Герої "Одруження наосліп" посварилися просто на весіллі (ВІДЕО)

Герої "Одруження наосліп" посварилися просто на весіллі (ВІДЕО)

Учора, 11 листопада, на "1+1" відбулася прем'єра "Одруження наосліп" 

Поделиться:

Учора, 11 листопада, на "1+1" відбулася прем'єра "Одруження наосліп"  - унікального соціального експерименту, який дарує другий шанс на щастя.

Героями першого випуску проекту стали різні за долями і характерами, однак, на думку експертів, створені бути разом Ірина та Олександр. За правилами програми, вони познайомилися лише на власному весіллі. І, на щастя, одразу вподобали одне одного. Принаймні, зовні. Бо згодом з'ясувалося: для пошуку спільної мови цим двом потрібен час.

Справа в тому, що Ірина, яка давно тамадує, завжди мріяла про власне гучне весілля. Тому в такий надважливий день оточила себе рідними й десятками друзів. Із боку ж нареченого на весіллі була лише одна гостя – мама. Саме тому на грандіозному святкуванні, яке було до душі новоспеченій дружині, Олександр почувався некомфортно. Чоловіка дратували незнайомці, конкурси, гамір і надмірна експресивність Іри. Він зізнався, що почувається мавпою на цьому вечорі і не розуміє, що взагалі відбувається.

"Ти що завжди будеш так психувати? Гарно погуляли весілля… Я більше говорити не буду. Все", - відповіла на істерику Олександра Ірина.

"Вона зробила помилку, бо всю увагу забрала на себе. А Олександр – Лев за знаком Зодіаку. Йому потрібно бути у центрі всього. Він не запросив своїх друзів на весілля, бо з десяти років звик бути сам. Він – одинак. І уже давно виконує обов'язки глави сім'ї, утримує маму, турбується про неї, але панічно боїться здаватися матусиним синочком", - прокоментував сварку героїв психолог Єгор Тополов.

Як учасники помирилися? Чому звичайний похід до магазину спричинив другу велику сварку у новій сім'ї? Які поради героям давали лав-коуч Світлана Митрофанова, астролог Олексій Котенко і психолог Єгор Тополов, аби врятувати стосунки молодят? Дивіться у відео онлайн: