Герої шоу "Мамо, я одружуюсь?" шукали кохання на морі та в горах

Герої шоу "Мамо, я одружуюсь?" шукали кохання на морі та в горах

Дівчата пройшли останнє випробування – романтичним уікендом зі "свекрухою". Учасники реаліті "Мамо, я одружуюсь?" покинули затишні будинки і відправились подалі з Києва.

Поделиться:

Дівчата пройшли останнє випробування – романтичним уікендом зі "свекрухою"

Учасники реаліті "Мамо, я одружуюсь?" покинули затишні будинки і відправились подалі з Києва. Романтична подорож – ось де холостяки точно визначаться з вподобаннями. Макс, Славко, Сашко та Дмитро разом з мамами та дівчатами відправились підкоряти гори і море.

Теплі хвилі Чорного моря лише розбурхали пристрасті у родині Ковальових. Симпатія між Максом та Катериною, здається, переросла у справжні стосунки. І це – на очах у Юлі, яка на початку шоу була фавориткою Максима! Як результат – скандал і взаємні звинувачення у жахливій поведінці.

Не загладило ситуацію навіть подвійне побачення, на якому Макс та дівчата займалися дайвінгом. Лише Олена Дмитрівна була задоволена. Любощі Каті та Макса їй явно до душі.

Тим часом на іншому морському курорті Олександр намагався розставити усі крапки над і у стосунках з Вікою та Машею. Він пішов на побачення з кожною з дівчат. Зустріч з Вікою у шикарному ресторані на березі моря була неймовірно романтичною. Дівчина відкрилася йому по-новому – виявляється запальна кавказька панянка таки вміє бути ніжною та жіночною.

А ось з Машею нашого холостяка чекав справжній екстрим. Для початку пара вирішила скупатися в морі, причому не роздягаючись. Маша і Олександр стрибали у воду прямо у шикарній вечірній сукні та вихідному костюмі. А ще вони нарешті поговорили цілком відверто і попросили пробачення один в одного. Маша вибачилася за те, що втікала з будинку, а Олександр – що не приділяв дівчині стільки уваги, скільки вона хотіла.

На другому кінці України, десь в Карпатських горах, Славко теж мав два побачення. Для початку він вирішив виконати заповітну мрію Каті, про яку вона сказала йому ще під час знайомства. Пригадуєте? Авжеж – покататися на повітряній кулі! Заради цього парі довелося встати вдосвіта. Але зустріч ранкового сонця під самими небесами була того варта – захоплено твердять обоє.

Святослав – таки невиправний романтик. Адже "земне" побачення з Марі він також перетворив на суцільну романтику. Удвох вони пішли блукати гірськими шляхами. Зрештою натрапили на галявину з чорницями і почали збирати ягоди. Марі та Славко розпустувалися, як діти. "Марі, яка ж ти красуня!" - говорили за Славка його очі.

Підкорювати гори і серце Дмитра заходилися дівчата і в родині Коваленків. Щоправда кожна по-своєму. Дмитро пішов на побачення з Лесею. Тим часом Аня згорала від ревнощів.

Заспокоїти нерви Аня вирішила шампанським, однак вийшло тільки гірше. Напій лише додав їй рішучості, і дівчина вирушила прямісінько на чуже побачення. Словом, Аня мало не зірвала зустріч Дмитра з Лесею. Однак і своїх позицій не покращила. Мама Дмитра пані Тетяна вкотре була шокована її поведінкою.

Мами вдосталь поспостерігали за своїми "невістками" під час подорожей. Дорогою додому кожна з жінок обмірковувала своє остаточне рішення.

У наступній серії реаліті "Мамо, я одружуюсь?" ви побачите, кого з дівчат "свекрухи" оберуть для своїх синів. Кого вони запросять до своїх родин назавжди? Дивіться найреальніше шоу про одруження наступного вівторка о 22:00 на каналі 1+1.