Героїнею четвертого випуску "Поверніть мені красу" стане жінка, яка перемогла смертельну хворобу

Героїнею четвертого випуску "Поверніть мені красу" стане жінка, яка перемогла смертельну хворобу

Сьогодні, 25 лютого, о 22:00 в ефір каналу "1+ 1" вийде четвертий випуск проекту про неймовірні перетвореннях жінок "Поверніть мені красу".

Поделиться:

Сьогодні, 25 лютого, о 22:00 в ефір каналу "1+1" вийде четвертий випуск проекту про неймовірні перетвореннях жінок "Поверніть мені красу".

Героїнею четвертого епізоду стане 32-річна Олена з Житомира, яка змогла перемогти смертельну хворобу, але мало не втратила сім'ю.

"Моє життя зруйнував рак. Спочатку від нього померли мої батьки, а потім захворіла і я. Пройшовши через кілька операцій і 4 курси хіміотерапії, я вилікувалася від цієї недуги, але втратила груди. Відтоді не відчуваю себе жінкою, а почуваюся інвалідом. Боюся, що чоловік мене кине. Кому я така потрібна? Проект - моя остання надія на порятунок родини", - каже Олена.

"Одна пластика тут нічого не вирішить. Це випадок для командної роботи. На обличчі у Олени така безвихідь, що розумієш: якщо не ми, то ніхто", - говорить пластичний хірург Дмитро Слоссер.

"Якщо ми їй не допоможемо, її сім'я просто розпадеться", - говорить психолог проекту Олена Любченко. А чи вдасться "Команді порятунку" проекту – хірургам Дмитрові Слоссеру і Ростиславу Валіхновському, психологу Олені Любченко та дизайнеру Андре Тану, допомогти героїні повернути жіночність, полюбити себе й врятувати шлюб, глядачі побачать вже сьогодні в проекті "Поверніть мені красу" о 22:00.