Героїнею другого випуску "Поверніть мені красу" стане дівчина з понівеченим обличчям

Героїнею другого випуску "Поверніть мені красу" стане дівчина з понівеченим обличчям

Завтра о 22:00 в ефірі каналу "1+1" вийде другий випуск проекту про неймовірні перетвореннях жінок "Поверніть мені красу".

Поделиться:

Завтра о 22:00 в ефірі каналу "1+1" вийде другий випуск проекту про неймовірні перетвореннях жінок "Поверніть мені красу". Героїнею другого епізоду стане 27-річна Аліна з Полтавської області.

Дівчина 27 років мучиться через спотворене в дитинстві обличчя. За цей час вона перенесла більше двадцяти операцій і вже не сподівалася, що зможе колись почати жити нормальним життям. "Я все життя жила з величезним дефектом на півобличчя і навіть мріяти не наважувалася, що колись зустріну лікаря, який зможе мені допомогти. Проект для мене - найважливіша подія в моєму житті", - ділиться Аліна.

А от чи вдасться "Команді порятунку" проекту, що складається з кращих пластичних хірургів України Дмитра Слоссера і Ростислава Валіхновського, психолога Олени Любченко і дизайнера Андре Тана допомогти дівчині змінити життя і з якими труднощами вони зіткнуться під час своєї роботи, глядачі дізнаються вже завтра у проекті "Поверніть мені красу" о 22:00.