Як машиніст метро приборкував сувору начальницю на "Одруженні наосліп" (ВІДЕО)

Як машиніст метро приборкував сувору начальницю на "Одруженні наосліп" (ВІДЕО)

Учора, 25 листопада, Україна побачила третій випуск "Одруження наосліп",

Поделиться:

Учора, 25 листопада, Україна побачила третій випуск "Одруження наосліп", у якому свій другий шанс на щастя використали бізнес-вумен із перчинкою Леся і спокійний машиніст київського метро Микола. Вони абсолютні протилежності, тому, на думку експертів, покликані доповнювати одне одного.

Так, Коля швидко зрозумів, що Леся - саме та, яку він шукав. А ось сувора начальниця одразу вирішила: звичайний водій, який заробляє менше, ніж вона, ну зовсім не гідний такої розкішної дами. Через дорікання дружини з приводу його недостатньо високої зарплати, немодельної зовнішності й неголлівудських смаків, Коля й сам повірив у власну недолугість. Принаймні, доки не побачив, що його королева живе зовсім не у замку, а в квартирі, яку язик не повертається назвати хорошою.

"Героїня позиціонувала себе зірковою дівчиною, а він приїхав до неї додому, побачив сумний стан її житла й переконався, що все це обман. А поведінка дівчини - не що інше, як пафос", - коментував психолог Єгор Тополов.

Власне, після викриття справжньої суті новоспеченої дружини, машиніст уперше влаштував скандал. І вилаяв жінку, яка йому насправді припала до душі.

"Я перегнув палицю. Укрив її матюками", - шкодував пізніше чоловік.

Грубість Миколи настільки шокувала Лесю, що та захотіла помститися. Жінка заявила: тільки, якщо вдарить Миколу, втамує свій біль. Чоловік дозволив підняти на себе руку, однак не попередив, що ухилиться від кулака, націленого в щелепу. Тож Леся замахнулася і… впала. Та наступного дня таки довела справу до кінця. Вона з усієї сили гепнула чоловіка в груди й зітхнула з полегшенням:

"Мене охопило відчуття легкості і свободи. Я більше не ображалася",- зізналася крижана королева і згодом розтанула.

Вона мило спілкувалася з родичами чоловіка, щиро всміхалася. І пишалася, коли її обранець щебетав англійською із іноземними гостями.

Як машиніст метро смішив свою жінку? Що розчулювало сильну Лесюу поведінці Миколи? Та як врешті завершилася на проекті історія цих героїв? Відповіді – у відео онлайн: