Героїня "Поверніть мені красу" планувала накласти на себе руки

Героїня "Поверніть мені красу" планувала накласти на себе руки

Якби одна з героїнь не потрапила в проект, абсолютно точно її б уже не було на світі.

Поделиться:

Проект "Поверніть мені красу", який розпочнеться на каналі "1+1" вже завтра, 4 лютого, о 22:00, містить у собі не тільки складові шоу, а, що найважливіше, глибокий соціальний зміст. Якби одна з героїнь не потрапила в проект, абсолютно точно її б уже не було на світі розповідає продюсер проекту Марина Городецька:

"У нашому проекті є 8 різних героїнь. Наша програма не про тих жінок, які просто втомилися від життя і хочуть якихось змін. Починаючи день ви не думаєте, напевно, про ліву чи праву руку, про ваш ніс чи ще про щось. Ви просто думаєте про те, як почнете день.

Про це починають думати, коли на ранок виявляється, що в людини раптом немає носу чи якоїсь іншої частини тіла. І тоді життя перетворюється на боротьбу за неї. Ось, власне, наш проект саме про цих людей. Наші лікарі зробили так, щоб прокинувшись зранку, наші жінки почали жити звичайним життям. Життям звичайних людей. Повірте, для них це означає дуже багато".

"Команда порятунку", до якої належать пластичні хірурги Дмитро Слоссер та Ростислав Валіхновський, психолог Олена Любченко та дизайнер Андре Тан, не випадково називається саме так. Не "Команда краси", не "Команда підтримки", а саме "Команда порятунку". Тому що тільки цим фахівцям і тільки в такому складі під силу зробити неможливе - врятувати героїнь. Врятувати не тільки їхню красу, врятувати їхню сім'ю, стосунки з близькими. Не пропустіть прем'єру вже завтра о 22:00 на "1+1".