Героїня реаліті "4 весілля" прийшла на проект "відігратися" за сестру

Героїня реаліті "4 весілля" прийшла на проект "відігратися" за сестру

У боротьбі за перемогу Наталка вдасться до найжорсткіших методів

Поделиться:

У вівторок, 31 березня, о 22:00 дивіться на каналі "1+1" новий випуск романтичного реаліті-шоу "4 весілля". Однією з трьох героїнь стане Наталя – сестра учасниці минулого сезону "4 весіль". Виграти для неї – справа честі. Адже минулого разу сестру Наталки на нашому проекті.

У боротьбі за перемогу Наталка вдасться до найжорсткіших методів. Наприклад, вона одразу пообіцяє ставити конкуренткам найнижчі оцінки.  А своє власне весілля дівчина назве вибуховим, обіцяючи гостям феєрверк емоцій. Цю тактику Наталці порадила досвідчена сестра.

Конкуренцію Наталчиному весіллю складуть інші три одружання.

Спочатку героїні погуляють на весіллі Марічки з Львівської області. Її одружання буде у бірюзових тонах і відбудеться у мальовничому селі.

Ще одна наречена – Тетяна з Луцька. Вона чекала на своє весілля 10 років і мало не втратила коханого назавжди, коли виїхала з України працювати за кордон. У Тетяни буде класичне європейське весілля.

А одруження Марійки з Тернополя буде кавовим.  Як відреагують гості, коли їм на весіллі запропонують заплатити за свою каву, дивіться вже сьогодні.

Нагадаємо, у кожному випуску реаліті "4 весілля" чотири справжні наречені змагаються за головний приз – романтичну подорож. По черзі вони відвідують весілля одна одної і виставляють свої оцінки: за сукню, церемонію, банкетне меню тощо. Такою прискіпливою не буває жодна свекруха!

Наречена, весілля якої отримає найвищі оцінки, разом із чоловіком відправиться у романтичну подорож. Цього разу на молодят чекає Франція.