Глядачі підписали петицію з вимогою зняти продовження серіалу "Свати-6"!

Глядачі підписали петицію з вимогою зняти продовження серіалу "Свати-6"!

Минулого тижня канал "1 +1" закінчив показ фінального шостого сезону серіалу "Свати", виробництва "Студії Квартал-95". Дізнавшись, що улюблений серіал закінчується, глядачі вирішили написати петицію "Студії Квар

Поделиться:

Минулого тижня канал "1 +1" закінчив показ фінального шостого сезону серіалу "Свати", виробництва "Студії Квартал-95".

Дізнавшись, що улюблений серіал закінчується, глядачі вирішили написати петицію "Студії Квартал-95" з проханням зняти сьомий сезон. Петицію розмістили в Інтернеті, і під нею вже поставлено понад 2500 підписів.

Прем'єра шостого сезону серіалу "Свати", яка виходила на "1 +1" у будні о 20:15 з 11 по 22 березня, стала найбільш рейтинговим продуктом українського телебачення у 2013 році по аудиторії від 18 до 54 років у містах усієї України (ЦА каналу ). Середній рейтинг серіалу за цією аудиторією склав 11,4%, частка 29,2% глядачів.

За аудиторією 18-54 у містах з населенням від 50 тис. чоловік і вище рейтинг шостого сезону "Сватів" становив 9,3%, частка 26,4% глядачів.

У середньому кожну серію серіалу від першої до останньої секунди дивилося більше 4 млн. українських глядачів.

Прохання зняти продовження серіалу надходить не тільки від жителів України, а й з Росії та Білорусі. Ось як глядачі пояснюють причини, чому не хочуть, щоб улюблений серіал закінчувався:

"Я не просто дивлюся фільм "Свати", я ним тепер живу. Благаю, зробіть продовження!" - Олександр Любимов (Ленінськ-Кузнецький, Росія)

 "Цей серіал найдобріший і найчудовіший. Він вчить доброти і того, як не падати духом у складних ситуаціях", - Яна Пинзарь-Бабокіна (Москва, Росія)

 "Дуже люблю цей серіал!! Зазвичай я щовечора сідаю з мамою і переглядаю все з початку, з 1-го сезону. Я склала пісню про "Сватів", будь ласка, зніміть 7-й сезон!" - Марія Верин (Полоцьк, Білорусь)

 "Не забирайте радості у людей!" - Мар'яна Савченко (Лубни, Україна)

 "Свати" - це те хороше, що ще залишилося в нашому кінематографі", - Роман Гарькуша (Краснодар, Росія)

 "Подивіться на топові американські серіали, 7 сезонів - не вирок, радуйте людей і далі!" - Олександр Бєльський (Могильов, Білорусь)

"Ринок" перенасичений всякої нісенітницею у вигляді погонь, стрілянини, сексу, грошей ... "Свати" - єдиний промінчик світла в цій непробудній пітьмі…Всі з нетерпінням чекають 100-й сезон! Ми всі переглядаємо до дірок всі сезони ... Ми всі віримо у вічність даного проекту. Будь ласка, не розчаровуйте нас ", - Тетяна (Луцьк, Україна)

Тепер лишається чекати, що на це скажуть творці серіалу.