Глядачів "Голосу країни" вперше пустять до гримерки тренерів

Глядачів "Голосу країни" вперше пустять до гримерки тренерів

Тільки вчора оголосили повний тренерський склад головного вокально проекту "Голос країни", і ось вже сьогодні стартували зйомки етапу "сліпих прослуховувань".

Поделиться:

Тільки вчора оголосили повний тренерський склад головного вокально проекту "Голос країни", і ось вже сьогодні стартували зйомки етапу "сліпих прослуховувань".

Нагадаємо, компанію Потапу, Івану Дорну і Тіні Кароль в червоних кріслах складе Святослав Вакарчук. Ведучими шостого сезону "Голосу країни" стали Катерина Осадча та Юрій Горбунов.

Команда проекту запевняє, що шостий сезон головного вокального проекту країни здивує глядачів не тільки "платиновим" складом тренерів.

У новому сезоні проекту продюсери обіцяють показати глядачам всю "кухню" улюбленого шоу і розкрити таємниці його виробництва. Доторкнутися до легенди і побачити все, що раніше було секретом, поглянути на шоу очима учасника глядачі зможуть завдяки бекстейдж-зйомкам, які стануть частиною "Голосу країни - 6". Глядачі зможуть наблизитися до знімального процесу настільки, що практично стануть повноправними учасниками подій на майданчику і за лаштунками.

Вперше телеглядачі зазирнуть до гримерки тренерів, побачать, як вони готуються до знімань, почують, про що вони говорять поза сценою, як вони сперечаються між собою за кадром, як радіють та обговорюють учасників. Крім того, глядачі зможуть відчути, що переживають самі учасники і які труднощі їм доводиться пройти, перш, ніж вони вийдуть на сцену і потраплять у світ безмежних можливостей, які відкриває перед ними "Голос країни".

Тепер від глядачів не приховаються найцікавіші і часто складні ситуації, які зазвичай залишаються поза кадром та здатні поставити під загрозу ефір. Вони зможуть побачити весь масштабний знімальний процес зсередини і познайомитися з командою проекту, яка налічує близько 500 осіб.

Креативний продюсер Володимир Завадюк згадує моменти, які не увійшли до ефірів минулих сезонів шоу:

"Ми використовуємо найсучаснішу техніку, але навіть вона іноді підводить. Наприклад, був випадок, коли під час прямого ефіру відключилися екрани і глядачі не побачили графіку, яку ми готували цілий тиждень. Тоді Антон Копитін виступив на фоні чорних екранів, але це не завадило йому перемогти, адже в нашому шоу головне - це голос.

Був інший випадок, коли учасник вийшов на сцену і почав співати зовсім не ту пісню, яку з ним готувала група проекту впродовж тривалого часу. Нашому оркестру довелося швидко зорієнтуватися і заграти іншу мелодію", - згадує Володимир.

Варто відзначити, що в постановках проекту "Голос країни" використовуються найсучасніші технології і новітні спецефекти, а оркестр завжди виконує мелодії наживо.

Крім бекстейдж-зйомок і "платинового" тренерського складу особливістю шостого сезону "Голосу країни" стануть учасники зі своїм музичним світоглядом, здатні зламати будь-які стереотипи, а також різноманітний репертуар, в якому крім культових світових хітів, особлива увага приділятиметься музиці, виробленій в Україні . В цьому сезоні "Голос країни" стане по-справжньому інтернаціональним.

Новости по теме