Голлівудські зірки, які здобували свою популярність з дитинства

Голлівудські зірки, які здобували свою популярність з дитинства

Дитячі акторські роботи відомих голівудських зірок.

Поделиться:

Її запам'ятали, як маленьку Матильду із культового фільму Леон. Наталі Портман розпочала кар'єру ще у 13. Після прем'єри фільму кінокритики одноголосно визнали талант акторки.  І не помилися. Вона встигала все: дружина, мама, випускниця психологічного факультету Гарвардського університету. Актрока шістьма мовами може сказати, що краще бути освіченою, ніж зіркою. Хоча така позиція не завадила їй отримати "Оскар" та стати найкращою актрисою 2010 року.

Дворазова володарка золотої статуетки Джоді Фостер зіграла свою першу роль у 14. Фільм "Таксист" назавжди змінив життя маленької Джоді.  Після нього їй пропонували лише успішні ролі. Проте навіть при такій стрімкій кар'єрі вона зуміла залишитися собою. Акторка не любить давати інтерв'ю та приховує особисте життя. У свої 51  Фостер займається йогою та кікбоксингом, тому її фігурі можуть позаздрити навіть двадцятирічні.

Не отримав поки що свій "Оскар" не менш успішний Леонардо ДіКапріо. Він знімається в кіно з дитинства, але по-справжньому відомим його зробив "Титанік". Якою була його перша робота у кіно, дивіться у спеціальному сюжеті "Сніданку з "1+1".