"Голос. Діти": Музичний продюсер Руслан Квінта розповів про особливості роботи зі співочими дітьми

"Голос. Діти": Музичний продюсер Руслан Квінта розповів про особливості роботи зі співочими дітьми

Руслан Квінта став музичний продюсером шоу "Голос. Діти"

Поделиться:

Український композитор і музичний продюсер шоу "Голос країни" Руслан Квінта навіть не уявляв, що участь у глобальному співочому проекті призведе до серйозних змін. Під час онлайн-конференції на Tochka.net Квінта розповів, як спортивний інтерес перетворився на важливий період життя.

"Для мене робота в зовсім іншому амплуа стала новим етапом. Коли мені запропонували стати музичним продюсером проекту, виник якийсь спортивний інтерес. Я стежив за цим проектом, розумів, який це обсяг – вирішив поставити себе у такі умови, чом би й ні? Я дуже комунікабельна людина, люблю працювати, люблю нових людей. У проекті зібралася чудова команда!", - тішиться Руслан.

Разом із колективом "дорослого" "Голосу" Квінта розпочав роботу над проектом "Голос. Діти". Музичний продюсер вражений талантом маленьких і юних виконавців і не сумнівається, що цього сезону співоче шоу по-справжньому відродиться.    

"Зараз ідуть кастинги – і я навіть не очікував, що учасники будуть настільки цікавими", - поділився враженнями Квінта.

Свого часу Руслан працював із маленькою зіркою Аліною Гросу, тому чудово розуміє, що робота з дітьми вимагає особливого підходу й чималих зусиль.

"Їх треба хвилити більшою мірою, ніж дорослих, треба з ними по-доброму розмовляти, чітко все пояснювати. Я часто вигадую різні штучки. Наприклад, якщо ноту заспівали нечітко, кажу, що нота, як невимита склянка після чорного чаю. Ось такими методами я досягаю успіху у роботі з дітьми", - розкрив таємницю Квінта.

Нагадаємо, що проект "Голос. Діти" стартує на "1+1" уже зовсім скоро.