"Голос. Діти" триває – хто пройде до фіналу?

"Голос. Діти" триває – хто пройде до фіналу?

У прямому ефірі "Голос. Діти" виступили всі учасники півфіналу, і тепер усе залежить від глядачів!

Поделиться:

У прямому ефірі "Голос. Діти" виступили всі учасники півфіналу, і тепер усе залежить від глядачів!

Ще восьмеро півфіналістів "Голосу" вразили Україну – і тепер головне рішення за глядачами. Друзі, у вас ще є час підтримати маленьких артистів. Дзвоніть та шліть sms – усі номери для голосування можна дізнатися тут.

Христина Дутчак, як завжди, виступила потужно і емоційно. "Show must go on", - співала Христина. Досвідчений рокер Олег Скрипка був вражений настільки, що одразу запропонував дівчинці зібрати власний гурт і виступити на рок-фестивалі. А Тіна Кароль, тренер Христини, не стримувала радості: "Я щаслива, що ти в моїй команді!"

Наступною на сцену вийшла маленька Аня Ткач. 7-річна дівчинка змусила тренерів підспівувати і сипати компліментами. "Я би хотів, щоб ти виграла!" - сказав Ані Олег Скрипка.

І ще один вихованець Скрипки продовжив півфінальний марафон – Коля Задєрєй з'явився в оточенні прихильниць, і весь цей веселий колектив влаштував на сцені справжнє шоу під пісню "Cucarella".

А далі виступила Еліна Сосновська. Підопічна Світлани заспівала про "Три счастливых дня" - настільки чуттєво, що зіркові тренери слухали, мов зачаровані. "Еліна – абсолютний самородок!" - сказала про дівчинку LOBODA. А ще Світлана сказала, що своє благословення на цей виступ дала сама примадонна Алла Пугачова.

Заради мрії співати наступному виконавцю довелося надовго залишити рідний дім. Це Нікіта Кіосе, котрий на "Голос. Діти" приїхав з далекої Рязані. Перед виступом Нікіта Сказав, що вже навіть почав вивчати українську мову. Заспівати українською хлопець пообіцяв в фіналі, а поки що була англійська Earth Song М. Джексона.

11-річна Єва Панаріна встигла не тільки заспівати, а ще й реп почитати – і все це під час неофіційного гімну Голівуду. "Справжній мюзикл! Високий стиль!" - поділився враженнями тренер Єви Олег Скрипка.

LOBODA обрала для Олі Дулумбаджи ліричну пісню "Обернись". І дівчина показала такі емоції, що не кожному дорослому артисту під силу. Результат – шалені оплески і захоплені коментарі зіркових наставників. Світлана назвала Олю однією з найкращих артистів на проекті і маленьким янголом.

А останніми у півфіналі "запалили" брати Мандрікови. Близнюки привітали всіх з Новим роком і про нього ж заспівали. Діда Мороза з ними звали усі, хто був у залі!

Нагадаємо, лише дев'ять учасників пройдуть до фіналу "Голос. Діти". Двоє найкращих учасників в кожній команді обирають глядачі, і лише одну путівку у фінал подарує комусь зі своїх підопічних кожен зірковий тренер. Тож, саме за глядачами головне рішення – хто співатиме у фіналі? Час підтримати улюбленців ще є!