Чим відрізняється шоу "Голос країни" в різних країнах світу

Чим відрізняється шоу "Голос країни" в різних країнах світу

20-21 вересня та 27-28 вересня у Києві відбудеться грандіозний кастинг проекту "Голос країни". 

Поделиться:

20-21 вересня та 27-28 вересня у Києві відбудеться грандіозний кастинг проекту "Голос країни". Талановитим співакам нададуть унікальну можливість стати частинного легендарного вокального проекту. За час свого існування це професійне, зворушливе і веселе шоу запало в серця глядачам з усього світу.

Ідею створення народного вокального проекту виплекали в Нідерландах, однак запатентували в Данії, пише vokrug.tv. Відтоді десятки країн дарують своєму співочому народові шанс бути почутим. У різних куточках планети "Голос" (The Voice) - інший. Чим саме він відрізняється, пропонуємо дізнатися просто зараз.

Найкумедніше шоу

По-особливому життєрадісний - французький The Voice: la plus belle voix. Там судді настільки доброзичливі, велелюбні і щедрі на компліменти конкурсантам, що навіть не віриться, що когось виженуть. Правда, співають французи, на диво, не дуже добре.

Найсерйозніше шоу

Норвезькі наставники The Voice: Norges beste stemme настільки суворі, що дуже довго не натискають заповітної кнопки, а то і зовсім лишаються сидіти до виконавця спиною. Але якщо вже розвертаються, то на глядачів чекають море сліз і довгі коментарі конкурсантів, їхніх родичів та суддів.

Найпродажніше шоу

Виявилося, що в Китаї - відверто комерційний проект. Під час шоу рекламується так багато брендів, що чимало глядачів відмовилися від перегляду. Однак навіть це не вплинуло на популярність проекту. Тільки-но уявіть! Під час півфіналу конкурсу було надіслано понад 52 мільйони SMS-повідомлень, а рекламний ролик тривалістю 15 секунд під час фіналу шоу коштував аж 83 мільйони доларів.

Найрідніше та найщиріше шоу

Без сумніву, це звання належить українському  "Голосу", який адаптовують на "1+1". У ефірі нашого вокального шоу лунає душа народу. Виступи конкурсантів вражають, розчулюють тренерів проекту і надихають на зворушливі коментарі. На "Голосі країни" часто співають українською і діляться з глядачами історіями, які здатні змінити життя.

Не втратьте шансу потрапити до історії народного співочого шоу. Беріть участь у відкритому кастингу.

Відкритий відбір на проект "Голос країни" відбудеться за адресою:

Київ, ВДНГ, Проспект Глушкова, 1, павільйон 12.

Станція метро "Виставковий центр".

Тривалість реєстрації: з 10 до 16:00.

Телефон для довідок: 0673347851

Із собою мати:

1. Копію паспорта та ідентифікаційний код

 2. Мінімум три мінусові фонограми(українська, російська й іноземною мовою), усі фонограми на одному носії (флеш-накопичувач або CD диск).

Дати проведення: 20-21 вересня та 27-28 вересня. 

Для творців шоу важливий тільки голос, тільки твій унікальний талант.