"Голос країни 5": Хто залишив шоу після першого прямого ефіру

"Голос країни 5": Хто залишив шоу після першого прямого ефіру

До півфіналу потрапило тільки 8 вокалістів

Поделиться:

На каналі "1+1" відбувся перший грандіозний прямий ефір "Голосу країни 5". Глядачі вперше побачили та почули виступи своїх улюбленців у нових образах, але, на жаль, за результатами голосування та рішенням тренерів боротьбу продовжать тільки 8 вокалістів.

Так, почесну місію відкривати ефір цього разу отримала єдина жінка у тренерському складі - чарівна Тіна Кароль. Першим на сцену вийшов Іван Пилипець справжній карпатський гуцул, для якого тамтешня сцена стала затісною. Хлопець виконав пісню "Я і Сара" гурту Дзідзьо, влаштувавши на сцені справжню музичну феєрію. Його конкуренти  -  досвідчений Юрій Ковальчук та красень-стоматолог Аніс також обрали для виконання українські пісні. А от багатодітний тато Антон Копитін виконав мегахіт "Relax" Mika, який неймовірно пасував його своєрідному тембру. 

Найбільше глядачів цього разу проголосували за виступ Антона Копитіна Саме йому глядачів віддали більшість голосів. Тренерка також востаннє скористалася своєї можливістю врятувати учасника і залишила в проекті Івана Пилипця

Далі настав час Потапу демонструвати своїх зоряних воїнів. Кожен з його учасників - справжня індивідуальність. Рокер Микита Обушенко дуже самобутньо переспівав "Нелюбимая" А-студио.  Так, ніжна красуня Катерина Рибак вийшла на сцену зі зворушливою пісною "Homeless" Marina Kaye. Талановитий Дмитро Костюк до мурашок вразив своїм виконанням ліричної композициї "All of me" John Legend. А володарка потужного вокалу Тетяна Решетняк подарувала кілька солодких для слуху глядачів хвилин, виконуючи "Хава Нагіла" Тамари Гвердцителі.

На жаль, глядачі могли обрати тільки одного. І це Тетяна Решетняк! Потап теж зробив свій вибір і дав ще один шанс Дмитру Костюку.

Наступними шанс стати "Голосом країни" виборювали підопічні Олександра Пономарьова. Справжній секс-символ Євген Толочний вийшов на сцену з хітом "Скрябіна" "Не стидайся то твоя земля".  Валерія Садовська, що може "Выше облаков". Дівчина блискуче виконала пісню Тіни Кароль. Цілеспрямованій Валерії Чуприні тренер довірив виконати пісню, яку співає сам. Потужний хіт "Чомусь так гірко плакала вона" продовжив виступ його команди. Вона також продемонструвала, що по-справжньому прагне перемоги: до прямого ефіру вони скинула 10 кілограмів зайвої ваги і на сцені була спражньою стрункою королевою. Завершив виступ команди Олександра - Влад Кашпуренко.  "The winner takes is all" Il Divo  пролунала неймовірно.

Глядачам було непросто вибирати, але... до півфіналу пішов Влад Кашпуренко. Олександру було важко зробити вибір, але він вирішив, що на місце у наступному життя заслуговує Євген Толочний. 

Останніми до шестірки півфіналістів долучилися підопічні Святослава Вакарчука, які цього дня завершували ефір.  18-річна красуня Людмила Чеботіна переспівала "Non, je ne regrette rien" Edith Piaf. І грузин Мебо Нутсубідзе, і український викладач англійської Андрій Лучанко було однаково душевні та щирі, співаючи українські пісні. Мебо - українську народну "Стоїть гора високая", Андрій - "Я піду в далекі гори". А король одеського фольклору Фелікс Шиндер (Морозов) гідно завершив ефір, виконавши хіт усіх часів "Michelle" The Beatles.

За результатами глядацького голосування першим півфіналістом від команди Святослава став Андрій Лучанко. Другого обрав сам тренер. Це Мебо

Вже наступної неділі, 31 травня, на нас чекає грандіозний півфінал. Тепер долю наших учасників вирішуєте тільки ви, тож вмикайте "1+1" о 21:00, насолоджуйтесь неймовірним вокалом та віддавайте свої голоси.

Більше новин читайте на офіційному сайті проекту http://golos.1plus1.ua/