"Голос країни-5": вокальні батли починаються

"Голос країни-5": вокальні батли починаються

Після шести тижнів напруженого "вибору наосліп" боротьба в "Голосі країни" стане ще суворішою. 

Поделиться:

Після шести тижнів напруженого "вибору наосліп" боротьба в "Голосі країни" стане ще суворішою. Життя у проекті згуртувало команди й перетворило на справжні родини. Зірковим наставникам доведеться робити нелегкий вибір: упродовж наступних трьох випусків усі учасники змагатимуться вже між собою в середині власних команд у вокальних боях.  Розбиті на пари, учасники з однієї команди ділитимуть між собою не лише головну сцену країни, а й пісню, яку вибере їм наставник. Тренер залишить у команді тільки одного з пари.

Відчайдушні блондинки з "білоруського батальйону" зійдуться у вирішальній битві за серце головного холостяка "Голосу країни"  Олександра Пономарьова.  На репетиціях дівчата зізналися, що присвячують свій виступ наставникові, а Олександр, як джентльмен, подарував кожній по червоній троянді. "Я цю троянду хочу засушити, і нехай вона буде символом нашого знайомства!" - зізналася одна учасниця. У дуеті красуні заспівають пісню свого зіркового тренера білоруською мовою:

"Це пропозиція самих дівчат. Було приємно, особливо мені, що наші пісні отримують нове  прочитання в країнах ближнього зарубіжжя. Це ще раз підтверджує, що українська музика завойовує нові горизонти", - зауважив Руслан Квінта, музичний продюсер проекту.

Головною інтригою випуску стане виступ пари з команди Тіни Кароль. Між молодими учасниками виникли почуття, та чи зможуть вони змагатися у батлі?  "Я сподіваюсь, що вона не грається з його серцем. Це ж ефективний спосіб зняти конкурента - закохати його в себе", - поділилася зіркова наставниця. Невже Тіні Кароль доведеться зруйнувати любов на проекті? Дізнаємось 19 квітня о 21:00 на каналі "1+1".

У новому етапі "Голосу країни" кожен учасник боротиметься за своє місце під сонцем. Кого Святослав Вакарчук поставить у вокальний двобій з "королем одеського фольклору"  Феліксом Морозовим, чи зможе Потап приборкати рокера Микиту Обушенка та якого учасника Тіна Кароль порівняє з анакондою, дивіться вже цієї неділі о 21:00 на каналі "1+1".

Нагадаємо, що за правилами вокального шоу "Голос країни", за підсумками трьох випусків  вокальних "Боїв" у командах зіркових тренерів залишиться тільки половина учасників, які продовжать участь у проекті. Кожен тренер має змогу один раз "украсти"  учасника з команди конкурента, який зазнав поразки у батлі. Наступний етап проекту - вокальні "Нокаути", де учасники співатимуть вже не одну пісню на двох, а кожен свою,  а тренер вибере кращого з-поміж них.

"Голос країни-5" в ефірі каналу "1+1" щонеділі о 21:00. На головній сцені країни в битві за унікальні голоси зійшлися чотири титани українського шоу-бізнесу: Тіна Кароль, Потап, Святослав Вакарчук та Олександр Пономарьов. Ведуча шоу - Ольга Фреймут.