Голос країни-6: Стало відоме ім'я першого зіркового тренера

Голос країни-6: Стало відоме ім'я першого зіркового тренера

Сьогодні, 15 грудня, у прямому ефірі "Сніданку з 1+1" було оголошено, хто займе перше тренерське крісло головного вокального шоу країни "Голос країни 6". Ним стане кращий продюсер року Потап.

Поделиться:

Сьогодні, 15 грудня, у прямому ефірі "Сніданку з 1+1" було оголошено, хто займе перше тренерське крісло головного вокального шоу країни Голос країни 6. Ним стане кращий продюсер року Потап.

"Я неймовірно радий знову стати тренером приголомшливого проекту! Впевнений, Голос країни 6 буде насиченим захоплюючими голосами та музичними сюрпризами. Знаючи, що в проекті будуть учасники з усього світу, - тим цікавішим цей сезон для всіх нас. Я вже в передчутті зустрічей з новими талантами та з нетерпінням чекаю на "сліпі прослуховування"!" - каже Потап

В прямому ефірі "Сніданку з 1+1" Потап розповів про те, як провів час між п'ятим та шостим сезонами вокального шоу та що збирається привнести в проект в новому році.  

Нагадаємо, що підопічні Потапа двічі доходили до фіналу в дитячій та дорослій версіях проекту. Потап вже довів, що він сильний тренер, адже його підопічні успішні не тільки завдяки своєму таланту та кропіткій роботі над собою, але і високому професіоналізму та досвіду свого зіркового наставника. 

"Потап став відкриттям минулого сезону "Голос. Діти" та "Голос країни". Його харизма, фірмова іронія, професіоналізм і амбіції привнесуть багато драйву в шостий сезон. Тим більше, Потап володіє статусом кращого продюсера року, він як ніхто зможе розгледіти і "розкрутити" талант на проекті. Торік він був лише за крок  від перемоги, і я впевнений, що для нього стане справою честі реванш в цьому сезоні ", - Володимир Завадюк, креативний продюсер проекту.

Продюсери обіцяють, що "Голос країни 6" стане сезоном безмежних можливостей - як для учасників, так і для тренерів, глядачів і всієї творчої групи. Цього року проект стає по-справжньому міжнародним - виступити на головній сцені країни прагнуть музиканти різних континентів, серед них є фіналісти популярних світових вокальних проектів.

Для участі в проекті організатори шукають насамперед виконавців зі своїм музичним світоглядом, здатних вдихнути нове життя у відомі хіти. Телеглядачів чекають сюрпризи у тренерському складі, а також цікаві подробиці про процес створення шоу.

Над проектом працює команда "1 + 1 Продакшн" під керівництвом Вікторії Лєзіної. Музичний продюсер проекту - Руслан Квінта.

Дивись онлайн Голос країни 6 сезон 1 випуск 28.02.2016

Нагадаємо, Потап - кращий український продюсер 2015 року, музикант, артист, шоумен. Спільно з Іриною Горовий очолює продюсерський центр "MOZGI Entertainment", який представляє групи "Потап і Настя", "Время и Стекло", Mozgi. Зірковий тренер шоу "Голос країни - 5" і "Голос. Діти - 2".

Відео: Потап стане тренером у новому сезоні Голосу країни 6

Новости по теме