"Голос країни" повністю оновлює тренерський склад

"Голос країни" повністю оновлює тренерський склад

Новий тренерський склад "Голосу країни 4" вже практично сформований.

Поделиться:

У 4 сезоні вокального талант-шоу "Голос країни" будуть інша студія та зіркові тренери. Про це в інтерв'ю журналістам розповів новий креативний продюсер шоу Олег Боднарчук.

"Голос країни 4" стартує на 1+1 у 2014 році. У новому сезоні буде багато сюрпризів. У першу чергу - нові зіркові тренери.

"Ми будемо робити проект абсолютно по-новому. Ми повністю змінюємо склад журі, і він вже практично сформований", - розпловів Олег Боднарчук, однак імена тренерів не розкрив.

За словами креативного продюсера, зйомки четвертого "Голосу країни" пройдуть у тому ж павільйоні, але оформлення студії буде іншим. Також у його планах змінити підхід до підбору учасників проекту.

Нагадаємо, у третьому сезоні "Голосу країни" перемогла одеситка Анна Ходоровська. До перемоги її привів зірковий тренер Олександр Пономарьов.

Перемога кардинально змінила життя Ані. Дівчина переїхала до Києва і стала студенткою Київського інституту музики ім. Глієра, де практично з нуля отримує академучну музичну освіту. А з суботи 12 жовтня глядачі 1+1 побачать Аню у новому екстремальному шоу "Вишка".