Четвертий ефір "Голосу країни": обійми Вакарчука, однокурсниця Лободи та "Ріанна" з бандурою

Четвертий ефір "Голосу країни": обійми Вакарчука, однокурсниця Лободи та "Ріанна" з бандурою

Уже четвертий тиждень поспіль співочі українці шокують зіркових тренерів "Голосу країни. Перезавантаження"

Поделиться:

Уже четвертий тиждень поспіль співочі українці шокують зіркових тренерів "Голосу країни. Перезавантаження" унікальним вокалом. Із кожним випуском кількість місць у командах наставників зменшується, тому судді надзвичайно ретельно прислухаються до кожного виконавця.

 

"МУРАШКИ" ВАКАРЧУКА

Першою, на кого під час четвертого ефіру звернули увагу тренери, стала Мар'яна Чорна з Білої Церкви. Ще в дитинстві дівчина зрозуміла, що спів – це її майбутнє й почала крокувати йому назустріч. Мало не весь свій час героїня проводила на вокальних конкурсах і зараз може похизуватися 55-ма дипломами й навіть премією Кабінету міністрів. На "Голос країни" Мар'яна прийшла з хітом Summertime, виконання якого вразило Святослава Вакарчука, Тамару Гвердцителі й Сергія Лазарєва. Саме вони на останніх секундах виступу сказали свої "так" учасниці. Але продовжувати шлях на "Голосі" дівчина вирішила пліч-о-пліч із Вакарчуком.

На відміну від Мар'яни, в учасниці Дарини, яка надзвичайно проникливо заспівала Over The Love Lyrics гурту Florence and the Machine, не було можливості обирати. Голос майбутньої дипломатки сподобався усім наставникам, однак тільки Вакарчук покликав дівчину до своєї команди.

"Коли ви пішли догори, у мене з'явилися мурашки. І я не міг зупинитися. Всю пісню ви заспівали не так, як треба, але ці мурашки… Я знаю, що з вас будуть люди", – сказав наставник підопічній.

Окрім згаданих дівчат, рокер узяв під опіку 25-річного Яна Костирко, який напрочуд переконливо виконав пісню Миколи Носкова "Сніг".

"Я чекав такий класичний чоловічий, впевнений, правильний, безкомпромісний голос", – із гордістю звернувся до учасника Святослав.

Наступною до команди рокера потрапила Ксенія Лазарєва. Під час "прослуховування наосліп" дівчина потішила Святослава добротністю вокалу, а коли він повернувся, здивувала вродою.

"Я зрозумів, що є багато чого, що ми можемо зробити разом", –  висловився музикант.

ПРИСВЯТА ПОМЕРЛІЙ МАМІ

Тамара Гвердцителі також обирала тільки тих героїв, із якими, на її думку, їй буде комфортно працювати. Першим у четвертому епізоді команду співачки збагатив нігерієць із Одеси Аняня Удагво. 23-річний хлопець зізнався, що музика нагороджує його дивовижними емоціями: "Я мрію стати співаком. Коли я виступаю, у мене в середині відбувається щось прекрасне". Як виявилося, те ж саме коїться і з тими, хто слухає Аняня. Глибоким виконанням композиції Нallelujah Леонардо Коэна учасник поцілив у душу не тільки Тамарі, а й Святославу. І наставникам, і глядачам нігерієць чітко пояснив, чому надав перевагу Гвердцителі: "Я дуже поважаю "Океан Ельзи", але моє серце обирає Тамару".

Наступною знахідкою співачки стала вірменка Оля. Після смерті найдорожчої людини дівчина залишила батьківщину й переїхала до Києва. До речі, саме життєва драма учасниці зумовила вибір композиції, з якою вона постала на "Голосі країни". Учасниця пішла на доволі ризиковий крок – перед суддями й глядачами Оля наважилася виконати пісню Тамари Гвердцителі "Мамины глаза". Протягом усього виступу вірменки Сергій, Святослав і Ані Лорак намагалися зрозуміти, чи подобається колезі таке звучання. І тільки на останніх секундах виступу Тамара повернула крісло. Співачка дала зрозуміти, що Оля впоралася із цією непростою в емоційному й вокальному плані піснею.

"Мені було дуже цікаво подивитися на людину, яка співає з таким глибоким почуттям, стражданням і присвятою. Я дуже рада, що почула у вашій інтерпретації цю чудову баладу", – сказала наставниця своїй підопічній.

ДРАЙВ ВІД МАРКЕТОЛОГА

Ані Лорак, як і на попередньому ефірі, не поспішала тиснути на червону кнопку. Проте студентові Єгорові й маркетологові Нікіті все-таки пощастило долучитися до команди української співачки.

Єгор прийшов на проект з дівчиною Даною, яка теж хотіла спробувати свої сили в "Голосі". Так склалося, що спів коханої не підкорив тренерів, проте його власний виступ змусив Ані Лорак відвойовувати героя у Сергія Лазарєва. Вдалося.

Ще однією знахідкою для Кароліни став Нікіта. Хітом гурту Black Eyed Peace Let's get it started цей учасник миттєво запалив залу.

"Я обожнюю цю пісню! І ви прекрасно з нею впоралися. Був настрій, був драйв, – усе красиво!" – похвалила учасника Ані Лорак.

КОЛИШНЯ ЗІРКА 

Сергій Лазарєв теж щоразу добирав гарні слова на адресу своїх підопічних. Цього тижня відомий виконавець зробив ставку на колишню зірку Анну Зотьєву. Свого часу їй довелося відмовитися від співочої кар'єри через виховання дітей, проте зараз жінка готова відновити втрачене. Емоційний, хоч і недосконалий, виступ Анни не залишив Лазарєва байдужим і він таки дав їй квиток у наступний раунд "Голосу".

"Мені здається, ми знайдемо спільну мову. Ви дуже приємна в спілкуванні. Ви гарно звучите. А неточності є у всіх і їх можна виправити".

Другим, до кого повернувся Сергій, став музикант Дмитро, який зацікавив тренера грайливою і стильною манерою виконання.

"Мені сподобалося те, що ви міксували й ваш голос із хрипотою, із чистим тембром! Я уявляв вас рокером з гітарою. Я дуже радий! Ласкаво прошу до моєї команди", – привітав Дмитра суддя.

Прикро, але далеко не всім учасникам четвертого ефіру вдалося підкорити суддів. Окрім дівчини Єгора –Дани, наставники не повернулися до екс-учасниці "Гарячого шоколаду Тетяни Решетняк. Рішення зіркової четвірки змусили дівчину розплакатися просто на сцені. Заспокоїтися їй вдалося тільки в обіймах Святослава Вакарчука. Ще одним учасником, котрому сказали "ні", став Георгій Луценко. 25-річний хлопець розчарував тренерів вибором пісні. На проекті він вистрибував під хіт корейця Psy – Gangnam Style.

"Я хочу вас дуже боляче вдарити", – звернувся до героя Лазарєв, коли почув, як Георгій після завершення виступу чудово виконав рядки з романсу Вертинського. Однак не тільки цим Луценко здивував наставників і глядачів. Зійшовши зі сцени, він став на коліна перед Тамарою Гвердцителі й зізнався, що творчість цієї співачки свого часу його врятувала.

Також зіркових тренерів не зачарували голоси 21-річного Артура Сошина та Оксани Залізняк, яка зробила унікальний кавер на пісню Rihanna "Diamonds". Дівчина заспівала цю композицію у супроводі бандури...

За результатами четвертого ефіру команди наставників виглядають так:

Святослав Вакарчук – 7

Тамара Гвердцителі – 9

Ані Лорак – 11

Сергій Лазарєв – 11

Хто із наставників першим сформує команду, дізнаємося уже 30 березня о 21.00.