"Голос країни": Вакарчук поставив ультиматум

"Голос країни": Вакарчук поставив ультиматум

У шоу "Голос країни. Все по-чесному" Вакарчук ледь встиг сформувати свою команду.

Поделиться:

У шоу "Голос країни. Все по-чесному" зірковий тренер Святослав Вакарчук добряче полоскотав нерви і учасникам, і іншим зірковим тренерам. Від самого початку проекту Святослав був найбільш прискіпливим у питанні набору учасників до своєї команди. І як результат - дивом встиг її сформувати.

У неділю 14 квітня глядачі побачили останній ефір сліпих прослуховувань - першого етапу шоу, коли зіркові тренери, сидячи спиною до сцени та орієнтуючись виключно на голос учасника, збирають свої команди. За правилами шоу, в кожній команді має бути 14 вокалістів.

Першим впорався Олег Скрипка. В його команді залишалося два вільних місця. Олег віддав їх 23-річній Юлії Ярошенко з Черкас, та 20-річному львів'янину Івану Сяркевичу. З цього моменту Скрипка повернувся до сцени обличчям і до кінця вечора просто насолоджувався концертом.

Дуже скоро колегу наздогнала Тіна Кароль. Спочатку вона взяла 31-річну Оксану Жорову з Дніпродзержинська. А потім Тіна "зробила" усіх чоловіків у боротьбі за Олексія Ковальова, котрий живе у Маріуполі та співає у церковному хорі.

Ситуація майже повторилася під час виступу киянина Радміра Мухтарова. Кілька чарівних посмішок, кілька влучних слів, і між Кароль та Вакарчуком талановитий хлопець обирає Тіну.

Тим часом вільні місця у своїй команді наполегливо намагався заповнити Олександр Пономарьов. Рішуче натискання кнопки привело до нього 25-річного співака-диригента Ованнеса Атояна із Запоріжжя. А потім - дуель з Вакарчуком. Олександр та Святослав удвох повернулися до 19-річної білявки Анни Ходоровської. Дівчина трохи повагалася... і пішла до Пономарьова.

Ось так Вакарчук опинився у ситуації, коли йому реально загрожував недобір. Всього троє конкурсантів залишилося - а у зіркового тренера в команді аж два вільних місця! Що робить Святослав? Він висуває умову: якщо йому конкурсанти не сподобаються, він і не подумає натискати кнопку. Мовляв, робіть потім, що хочете - чи додатковий тур влаштовуйте, чи ще щось вигадуйте.

Напруга в залі досягла меж! На сцену виходить один учасник, співає... і Вакарчук не повертається. Потім з'являється 20-річна Анастасія Горохова з піснею Майкла Джексона - і зал буквально шаленіє від захвату. Вакарчук також вражений - і нарешті натискає кнопку.

А потім прийшла черга останньої учасниці. Юлія Горюнова обрала запальний хіт Highway to Ситуація критична - або Вакарчук натискає кнопку і нарешті укомплектовую свою команду, або ні, і тоді не зрозуміло, чим все закінчиться.

Олександр, Тіна і Олег виступ Юлії бачать на власні очі. Вони розуміють: дівчина - справжній діамант і варта того, аби продовжити участь у проекті. Пономарьов підводиться з місця, хапає Славка за руку і мало не силоміць примушує натиснути кнопку. Все це виглядало як жарт - зі сміхом і пустощами. Потім Вакарчук зізнався: він і так би натиснув кнопку. Адже голос дівчини йому справді сподобався, і підтвердженням тому став феєричний виступ на біс - щаслива Юлія і, здається, ще більш щаслива тренерська четвірка.

Нагадаємо, вже наступної неділі 21 квітня у шоу "Голос країни. Все по-чесному" розпочнуться вокальні баттли. Тренери розділять свої команди на пари і учасники вийдуть в ринг один проти одного. У шоу залишаться найсильніші! Дивіться "Голос країни. Все по-чесному" щонеділі о 20:15 на каналі 1+1.